Дейвид Бекъм прави хотелска империя

Ето какво твърди източник

2020-06-03 15:00:00
Дейвид Бекъм прави хотелска империя
Снимка: БГНЕС

Дейвид Бекъм планира да си направи хотелска империя.

 

45-годишният бивш футболист е регистрирал марка, за да защити името си, и в официални документи обяснява защо може да иска да използва инициалите DB, изписани с монограмен шрифт, в хотелската индустрия. Смята се, че той ще прави верига хотели и ресторанти.

 

"Дейвид е проницателен бизнесмен и точно както беше достатъчно умен при построяването на бранда "Бекъм" на него и Виктория, сега иска да се увери, че ще предпази бъдещите си проекти. Той е много зает с тима си в Маями, но да има собствен хотел - и това може да се случи. Но Дейвид няма да прибързва, ще трябва да е сигурен, че плановете да се присъедини към тази индустрия са стабилни, преди да направи решителната крачка", казва източник на вестник "The Sun".

 

Преди няколко месеца стана ясно, че Бекъм ще открие хотел в Макао, Китай, следващата година. Хотелът ще е в лондонски стил и носи името "The Londoner hotel".

 

"Лондон е моят роден град, затова, да имам възможност да пренеса някои от нещата, които обичам тук, в Макао - тази енергия, хумор и отношението относно мебелите и произведенията на изкуството - е чудесно", сподели той.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия