Шакира с диплома по антична философия

Певицата се похвали

2020-04-27 18:00:00
Шакира с диплома по антична философия
Снимка: БГНЕС

Шакира се дипломира по време на карантината.

 

Певицата разкри чрез публикация в Instagram, че е успяла да изкара 4-седмичен курс задочно. Съпругата на футболиста Жерар Пике, позира със сертификата си в социалната мрежа.

 

Дипломата е по антична философия и се разбира, че Шакира е учила модул за "Платон и неговите предшественици".

 

Звездата, която владее испански, английски, арабски и португалски, написа към снимката: "Тъкмо се дипломирах - изкарах 4-седмичен курс по антична философия в Университета в Пенсилвания. Знам... моите хобита са много непрактични, но ми отне много часове, след като децата заспиваха, да го направя. Благодаря ви, Платон и предшественици, за цялата "забава" през последния месец".

 

Преди време изпълнителката на "Waka Waka" разкри, че преди се е обличала като мъж, за да ходи на лекции и дори се е представяла с различно име. Тя си взе почивка от музиката и изкара курс по история в UCLA, след като през 2006 г. пусна албума си "Oral Fixation Vol.2".

 

"Носих бейзболна шапка и голяма раница, приличах на момче. Не ме разпознаха. Някои хора ме гледаха много подозрително, някои хора ме разпитваха, но аз казах, че името ми е Изабел. Бих ходила в университет отново и отново, ако имам възможност", каза тя.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Shakira (@shakira) на

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия