Джиджи Хадид: Зодията ми е от значение!

Тя е Телец

2020-03-18 16:30:00
Джиджи Хадид: Зодията ми е от значение!
Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид смята, че зодията е много важна и наистина определя какъв е човек.

 

24-годишната моделка е родена на 23-и април, което значи, че е зодия Телец. Джиджи вярва, че зодията я прави "в мир с определянето на точния момент от Земята".

 

"Мисля, че винаги съм виждала себе си по един и същи начин. Въпреки че мечтите ми са се сбъдвали и съм успяла да изживея много неща, вътрешният ми диалог винаги е бил свързан със самоанализ и запазване на достойноството ми, както и основният ми фокус върху всичко, което правя. Голямо влияние също има това, че съм Телец... Винаги съм чувствала, че има връзка, когато хората кажат, че Телецът е в мир с определянето на точния момент от Земята. Вярвам, че всичко, през което преминем, добро или лошо, е за добро. Опитвам да виждам доброто в хората първо и да си спомням, че всеки непрекъснато се опитва да расте и да даде най-доброто от себе си", каза тя пред "Harper's Bazaar".

 

Звездата сподели, че често обича да ходи във фермата на майка си в Пенсилвания, тъй като там може да бъде себе си и да изпълва дните си с малки неща, които я правят щастлива - изкуство, градинарство, йога, готвене, стоене навън, прекарване на време с любимите хора и животните, без да се притеснява с какво е облечена и как носи косата си.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия