Роби Уилямс призна, че хитът му "Angels" е посветен на призраците и духовете. Певецът разказа, че когато е бил малък често е говорил с духове и тези преживявания са вдъхновили песента.

 

"Когато бях дете, аз говорих с мъртви хора. Изплаших баща си, когато бях на между 3 и 5-годишен. Имах ясни, разбираеми сънища. В тях имаше НЛО-та, едното беше толкова близо, че можех да хвърля тенис топка върху него. Наричах тези неща духове, защото тогава не знаех какво представляват. Виждал съм неща, които не мога да обясня, а те са повлияли на живота ми и на пътя, по който вървя. Феноменът беше постоянен, така че не е имало момент в живота ми, в който да не съм бил наясно с присъствието в живота ми на нещо невиждано. Първата песен, която написах - "Angels" е за истински ангели. Хората смятат, че тя е за майка ми или за някого, когото съм обичал, но тя е за ангели. Това е най-големият ми хит до този момент", сподели певецът пред "The Sun".

 

Роби твърди, че е виждал истинско НЛО през 2009 г., когато е живеел в долината Сан Фернандо, Ел Ей. Това се е случиро, докато е писал песента "Arizona" - посветена на извънземни.

 

Роби Уилямс сънува Том Круз и Бен Афлек

 

Дъщерята на Роби Уилямс - родена за звезда

Автор: Ивета Иванова