Опра Уинфри се отказа - няма да става президент

Водещата нямала подходящо ДНК

2018-01-30 10:30:00
Опра Уинфри се отказа - няма да става президент
Снимка: Instagram

63-годишната звезда изправи публиката на крака на церемонията Златен Глобус, когато излезе да получи наградата си, а нейният дългогодишен партньор Стедман Греъм обяви, че  тя ще се кандидатира за президент.

 

Опра каза: 'Винаги съм била наясно със себе си - какво мога и какво не. Това не е нещо, което влиза в моите интереси. Нямам подходящо ДНК. На следващия ден, след церемонията срещнах хора, които ми предлагаха помощ за кампанията. Това не е за мен'.

 

Въпреки изненадата, че Опра няма интерес към президентския пост, феновете не спират да правят реклами материали за кампания.

 

Тя споделя: 'Всъщност видях една чаша онзи ден.. Беше много сладко. Всичко, от което се нуждаете е чаша, кампания, тениска.

 

Моята приятелка Гейл Кинг, която ме познава токова добре колкото и аз самата, постоянно ми се обажда и ми пише за неща, които казвали хората, като например как чула жена на летището да казва: 'Кога ще се кандидатира Опра?'. Когато кажа, че не искам да го направя, тя отговаря: 'Знам, знам, знам! Няма да е добре за теб – ще бъде добре за всички останали!'

 

Снимка: Instagram

 

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия