Класация: Най-щастливите зодии

Които умеят да откриват красивото в живота

2018-01-25 17:00:00
Класация: Най-щастливите зодии
Снимка: Instagram

Ако трябва да кажем за какво най-общо се бори едно човешко същество, какъв ли ще бъде отговорът?

 

Някои биха казали – за оцеляване, но съществуват ужасно много примера за това, че един човек е способен да сложи край на живота си, което не е типично за животните например.

 

Тогава за какво се борят абсолютно всички хора? За щастие. Звучи толкова просто, но в себе си съдържа ужасно много неща, като здраве, любов, пари и т.н.

 

За съжаление хората обикновено не са щастливи, защото искат нещо, което нямат. Има някои обаче, които обръщат по-голямо внимание на онова, което имат и умеят да го оценяват.

 

Според астрологията, това може да се определи от зодиакалния знак. Нека видим всички зодиакални знаци, като започнем от най-щастливия:

 

1. Стрелец

 

Вроденото чувство за свобода и приключения, което Стрелците притежават, ги изкарва и от най-тежките моменти. Те умеят да излязат много бързо от депресивни настроения и да се разведрят с нещо приятно. Огненият знак умее да забелязва светлината и я открива дори там, където другите виждат само мрак.

 

2. Лъв

 

Лъвовете търсят позитивното и забавното. Любопитството ги води към откриване на истината, но тя боли. Когато я открият, те бягат през глава, защото тя не е красива, а в   живота на Лъва няма място за грозни неща.

 

 

3. Овен

 

Овните гледат да не се задълбочават особено в нещата, защото знаят, че прекаленото анализиране винаги води до неприятни открития. Затова те прелитат над проблемите и никак не обичат да гледат назад. Овенът е устремен към светлото бъдеще.

 

4. Везни

 

Везните обичат да се чувстват спокойни и в живота им да има баланс. Но там, където има болка и страдание, има голяма опасност от неприятни изненади. Затова Везните гледат да изглаждат проблемите, дори под повърхността да дебнат опасности.

 

5. Риби

 

Рибите умеят да изразяват своите емоции. Те плачат, оплакват се, самосъжаляват се, но накрая намират утеха и са готови отново за веселба и приключения. Рибите ценят дребните неща, затова никога няма да бъдат нещастни.

 

6. Близнаци

 

Близнаците обичат да се забавляват, а в света на купоните и развлеченията няма място за тъга и сълзи. Те са веселият клоун, който винаги се смее, но усеща, че дълбоко в него нещо не е наред. Това е тайна, която само най-близките му знаят.

 

7. Козирог

 

Козирозите не обичат да се примиряват с нещо, което не ги устройва. Те ще се бунтуват докрай срещу проблемите и няма да се оставят лошото настроение да попречи на амбициите и целите им. Въпреки че е способен на много крайни емоции, земният знак е силен и умее да се контролира.

 

8. Скорпион

 

Никой не търси така настървено щастието като Скорпиона. Той постоянно се бори с лошото си настроение и неуморно търси начини да го подобри. Водният знак е способен на всичко, за да усети така бленуваното щастие, жертвайки щедро средства, приятели или дори любовта.

 

 

 

9. Телец


Телците понякога са недоволни, защото някак си успяват да саботират всичките се усилия и дори не разбират как се получава това. Но когато нещата се подреждат добре и Телците няма за какво да се тревожат, те сияят от щастие и заразяват околните с ослепителна усмивка.

 

10. Рак

 

Раците са едни от най-нещастните знаци. За тях щастието винаги е някъде далеч - то е цел, към която са се устремили (или смятат да се устремят някой ден), но не вярват истински, че ще достигнат.

 

11. Водолей

 

Водолеите просто не могат да бъдат щастливи. Винаги има едно 'но', което пречи на тяхното спокойствие, веселие, любов, професия и т.н. Дори за момент те не успяват да почувстват истинското щастие. Единственият начин да се зарадват е когато видят, че другите страдат дори повече от тях.

 

12. Дева

 

Ето ги – великомъченици Деви. Щастието – то е забранено в техния свят. Безумно критични към другите и вечно недоволни. Критични и към себе си, което ги кара да се мразят и самонаказват. Но понякога това не стига, Девите искат да наказват другите – това ги прави щастливи поне за момент.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия