Камила Кабело е антисоциална

Певицата се принуждавала да общува

2018-01-26 14:00:00
Камила Кабело е антисоциална
Снимка: Instagram

20-годишната певица може и да прекарва повечето от времето си под светлините на прожекторите, но признава, че страда от това, защото не обича да общува с хора.

 

Тя казва: 'Не ми идва отвътре да се представям пред хората. Обикновено нямам желание за нови запознанства – дори и да е момче, което харесвам, аз си измислям извинение. Боря се с това постоянно, защото трябва да се насилвам'.

 

Изпълнителката на 'Havana' признава, че е била по-уверена в общуването, когато е участвала групата Fifth Harmony,  която напусна през 2016. Времето, прекарано в нея й помогнало да изгради умения като певец и музикант.

 

 

 

Тя споделя: 'Няма да бъда човекът, който съм сега. Няма да бъда готова за това. Да бъдеш част от група те учи на толкова много неща за теб самия, иронично е. Гледаш да не си този, който скапва всичко'.

 

Трудности в общуването Камила среща и в социалните мрежи, тя казва: 'Мразя социални медии, понякога влизам в Twitter, за да се свържа с феновете си – това е част от работата ми. Това е начин да представя моята работа и част от днешните времена.

 

Но не съм такъв тип човек, който обича да бъде публична личност. Не обичам да говоря постоянно. Начинът, по който изразявам себе си е чрез работата ми, чрез това, което правя'.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия