Ед Шийрън се мести във ферма

Певецът се отказа от кариерата окончателно

2018-01-25 14:00:00
Ед Шийрън се мести във ферма
Снимка: Instagram

26-годишният изпълнител си купи ферма и земя в Съфолк, Англия, на стойност 895 хил. паунда през 2012 и сега възнамерява да им се наслади. По-късно Ед купува няколко съседни имота, като явно цели да си направи малък семеен квартал.

 

'Шийрън е супер готин и много приятелски настроен. Много е земен и всички се радваме, че иска да се установи тук' – казва местен. 'Той купи всички съседни имоти. Предполагам, че иска да пуска музика силно без някой да му пречи', добавя той.

 

 

 

В подземието на своята ферма, Ед строи кино и музикална стая. Всички имоти, които купува ще имат топла връзка, а един от тях ще бъде превърнат в кръчма.

 

Певецът не веднъж е споделял, че обича да организира домашни партита, но му се иска да има своя кръчма наблизо, където всички да се забавляват без домът му да понесе щети.

 

Ед споделя: 'Направих си кръчма и вече няма да се притеснявам за поражения у дома по време на купон. Има подземен тунел, по който се стига до нея'.

 

Той обяви в събота (20.01.18), че е сгоден за дългогодишната си приятелка Чери Сийборн и смята да има деца преди да навърши 30, а кариерата му в музиката щяла да отиде на заден план.

 

'Мисля да зарежда музиката, ако имам деца. Тя няма да ме интересува повече, защото ще имам друг живот, за който да се грижа. Нормално е да постъпя така, защото когато имаш деца, амбицията ти е да да бъдеш добър баща', каза Шийрън

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия