Зодиите, които взаимно се учат на житейски уроци VI част

И са напълно различни

2018-01-24 18:00:00
Зодиите, които взаимно се учат на житейски уроци VI част
Снимка: Instagram

Интересни са връзките с хора, които много приличат на нас и такива, които са напълно различни. Подобни отношения могат да бъдат много полезни и от тях да се научим на важни житейски уроци.

 

В астрологията има знаци, които си приличат. Като например Водолей и Скорпион, Близнаци и Дева, Рак и Лъв и др.

 

В подобни съюзи може да се срещне борба за надмощие и всеки от партньорите да се почувства неразбран и неоценен, но пък има несравним чар в това да срещнеш някой, който прилича на теб, а да се погледнеш отстрани може да се окаже много полезно.

 

 

 

 

 

В други случаи хората са много различни, дори понякога се питат дали изобщо нещо ги свързва. Но като откриваме качества, които ни липсват може да се научим на тях, подражавайки на нашия така различен познат.

 

Ето и последната зодиакална двойка, в която представителите са много различни, но проявяват силен интерес един към друг:

 

Козирог и Близнаци

 

Козирогът, въпреки че понякога е нетърпелив, е много методичен. Той си поставя някакви цели и си ги следва стъпка по стъпка, което определено води до успех.

 

От друга страна, Близнаците са хаотични. Те много обичат да захващат някакви неща, да им се порадват малко и да ги захвърлят, очаровани от нещо ново.

 

 

Би било чудесно, ако въздушният, подвижен знак се научи от Козирога да не се отказва така лесно от захванатите начинания, защото вечната неудовлетвореност, че не успява да постигне целите си ще го подлуди.

 

 

Друго, на което те могат да се научат от Козирога е да държат повече на семейството си. Приятелите не са всичко – до нас в тежките моменти са само най-близките ни роднини.

 

За съжаление, въздушният знак често пренебрегва онези, които истински държат на него в името на най-новите си познати, с които иска да отиде на купон.

 

 

Козирогът знае това и се грижи за своите родители. Той може да разбира какви са техните слабости или грешни, но въпреки това знае, че те са дали много за него и е редно той да се отблагодари.

 

 

Земният, кардинален знак обаче се нуждае от глътка свеж въздух. Той е забавен и готин, но когато стане дума за нещо ново и непознато го връхлита голямо напрежение, а тогава той просто избира да мине по познатата пътека.

 

Близнаците от друга страна поемат в най-различни посоки постоянно и въпреки че често не успяват да стигнат до крайната цел, те все пак опознават много нови пътища и начини.

 

 

 

Ако Козирогът вземе пример от тях и опита да излиза по-често от своя точно определен маршрут, ще се зареди със свежа енергия, интересни идеи и много нови амбиции.

 

И двата знака обичат да комуникират, но има една много съществена разлика между тях.

 

Близнаците разказват измислени истории, правят нереални планове или дават необмислени обещания, докато земният знак мисли преди да каже нещо, особено когато то засяга други хора, което би било чудесен пример за тях.

 

Козирогът е амбициозен. Той не търпи второ място и винаги е в състезание с другите или със себе си. Това е чудесно, защото му носи успех и го прави надежден за околните, но от друга страна би могло да съсипе някое ценно приятелство.

 

 

 

Близнаците обичат да се правят на амбициозни и да говорят високопарни приказки, но истината е, че едва ли ще прибегнат до някакви действия. Това обаче ги прави твърде несериозни и ненадеждни в очите на околните, които ще изгубят доверието си бързо.

 

Тук отново всеки от двата така различни знака може да се научи на нещо полезно, защото никой не е идеален, но всеки може да бъде по-добър.

 

Снимки: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия