Селена Гомес с награда „Billboard's woman”

Певицата беше избрана на церемонията „Жените на музиката 2017“

2017-12-01 14:30:00
Селена Гомес с награда „Billboard's woman”
Снимка: Instagram

След една година, пълна с трансформации, Гомес беше зарадвана от наградата на списание „Билборд“ за жена на музиката за 2017.

 

Това е най-популярното американско списание, посветено на музикалната индустрия, създадено през 1894г.

 

Събитието „Жените на музиката“ се състоя само една седмица след изпълнението на 25-годишната певица на американските музикални награди, където тя представи песента „Wolves”.

 

В емоционалната си реч, Селена каза: „Искам хората да знаят, че наистина уважавам наградата. Тази година трябва да направя много, въпреки че съм много ангажирана“.

 

 

По-рано през дена, Билборд публикува интервюто си със Селена, по време на което тя говори за трансплантацията, която преживя, индустриалния натиск и разгорещените й отношения с Джъстин Бийбър.

 

Тя не разкри много подробности от подновената им любов, но каза: „Аз ценя хората, които наистина са повлияли на живота ми“.

 

Джъстин не придружи Гомес на церемонията по награждаване, но компания на певицата направи нейната приятелка Гранча Райса, която й дари бъбрека си през лятото.

 

След приемане на наградата, Селена каза: „Честно казано, мисля, че Франча трябва да получи тази награда, защото ми спаси живота“.

 

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия