Джъстин Бийбър потърси специализирана помощ

2014-09-12 12:04:00
Джъстин Бийбър потърси специализирана помощ
Снимка: Reuters

Любимецът на тийнейджърите Джъстин Бийбър явно е осъзнал, че поведението му не е нормално и е потърсил специализирана помощ. Певецът ходи на терапевт, който му помага да контролира буйния си нрав, довел до поредица от проблеми със закона, пише в. „Daily Star“.

 

 

20-годишният канадски изпълнител се е възползвал от своята популярност, за да стане клиент на известния лосанджелиски терапевт Джон Кениън, за когото обикновено се чака 3 години. 1 час консултация при него струва 1 000 долара.

 

"Когато е възможно, Кениън лично консултира Джъстин, а когато няма възможност за среща, разговарят по skype. Понякога двамата се срещат повече от един път дневно. Графикът на терапевта е запълнен за години напред и обикновено не приема нови клиенти, но Бийбър използва името си, за да си осигури услугите му", разкрива за в. "Дейли стар" неназован източник.

 

Според слуховете майката на певеца - Пати Малет, го е подтикнала да потърси специализира помощ, притеснена от многобройните му скандали и проблеми със закона.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия