Lady GaGa пуска на пазара нов парфюм

2014-08-08 17:07:00
Lady GaGa пуска на пазара нов парфюм
Снимка: Reuters

Ексцентричната певица Lady GaGa ще зарадва почитателите си с нов „секси“ парфюм, който според нея ще се хареса както на жените, така и на мъжете.

 

Поп изпълнителката е публикувала снимка на новия си аромат в Instagram и определено събуди любопитството на своите фенове, съобщи ContactMusic. Черно-белият фотос показва певицата, която е заобиколена от сексапилни мъже. На снимката има надпис „Очаквайте скоро “Eau de Gaga”“.

 

 

Малко по-късно Lady GaGa е пуснала съобщение в Twitter, че скоро на пазара ще излезе втория ѝ парфюм. Тя описва уханието като „изключително сладострастно, способно да възбуди всички полове и да настройва за секс“.

 

Почитателите на певицата са изключително любопитни какъв ще бъде новият аромат. Те започнали да ѝ задават въпроси в Twitter, на които тя отговорила и разкрила, че новият ѝ парфюм е с нотки на сода, лайм и кожа и вдъхновен от „авантюристичната жена и мъжа, който я обича“.

 

„Eau de Gaga“ е вторият парфюм на певицата. През 2012 година на пазара се появи ароматът „Fame“, който според GaGa мирише на „желирани мечета“. Всъщност парфюмът е с ориенталски аромат, като доминират плодовете, цветята и билките. До края на 2013 година от него бяха продадени над 30 000 000 флакона.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия