Game of Thrones Ascent — за да не ни липсва любимият сериал

2014-08-09 12:00:00
Game of Thrones Ascent — за да не ни липсва любимият сериал
Снимка: gamesided.com

Game of thrones е един от онези сериали, за които е нужно да гледаш само 2 епизода, за да бъдеш буквално пристрастен. Първият епизод е доста странен и отчасти отблъскващ, но след втория се потапяш напълно в този невероятен свят, изпълнен с множество заговори, схеми, приключения и фантастични образи. Всичко това е толкова умело съчетано, че няма как да не плени всеки зрител. Доказателство за този факт са и многобройните зрители, тръпнещи в очакване на всеки нов епизод от невероятната сага.

 

 

Няма как да премълчим, че успеха на сериала, всъщност се дължи на невероятните книги на Джордж Р. Р. Мартин, който успява да сътвори целият този изключително интересен свят, както и множеството оплетени връзки между героите. Без никакво съмнение можем да заявим, че Мартин безпроблемно се нарежда до имената на Толкин и Роулиг, тъй като талантът му е не по-малък от на тези величия.

 

Предвид всичко това, за никого не е изненада, че и книгите и сериалът предизвикаха световна истерия и всеки тръпне в очакване на нещо ново. За съжаление обаче ще трябва да почакаме още доста до появата на нов сезон от любимия ни сериал и за да не изпаднете в депресия през това време ви предлагаме отново да се потопите в света на Мартин.

 

Това може да стане, чрез играта Game of Thrones Ascent, която е предназначена за вашите смартфони. В началото единствено потребителите, използващи операционната система на Apple — IOS, но преди няколко дни за радост на мнозина, тя стана достъпна и за всички фенове на Android.

 

Създателите й — Disruptor Beam се похвалиха с цели 4 500 000 потребители, които са я изтеглили до момента, така че очевидно си заслужава най-малкото да я пробвате. Game of Thrones Ascent ви поставя в ролята на благородник от Вестерос, който трябва да преодолее различни изпитания в битката си за Железния трон, като сюжетът се развива във времето преди да започне историята на Джордж Р. Р. Мартин и да се случи мистериозната смърт на Ръката на краля. Играта ви дава възможност да увеличавате територията си, както и репутацията си сред останалите играчи.

 

За да вървите напред в играта, ще трябва да мислите максимално много като герой от поредицата, защото освен с оръжие трябва да умеете да боравите и с ума си, което означава, че стратегията е силно заложена в играта. . Можете да сключвате съюзи с други играчи, за да увеличите силата си, както и да кроите пъклени планове срещу конкурентите.

 

Играта определено е зарибяваща и ако сте свършили с петте излезли до момента книги е добър вариант за прекарване на времето докато се появи новият сезон с нови и интересни епизоди от манията, наречена Game of Thrones.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
krastata
преди 9 години

за кво да ми липсва тая *** боза?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия