Защо да не живеете с гаджето си по време на студентските си години

2014-07-25 12:05:00
Защо да не живеете с гаджето си по време на студентските си години
Снимка: freeimages.com

Кандидатстудентските изпити минаха, оценките отдавна са ясни, а само преди дни повечето университети оповестиха избраниците си, които на есен ще застанат зад техните студентски скамейки. Ако и вие сте част от тези щастливци, които нямат търпение да се отдадат на студентски живот, то имате нашите поздравления.

 

 

Не малко от вас вероятно си имат сериозна половинка, която също е студентка и поради тази причина на дневен ред е поставена дилемата дали да не заживеете заедно. На пръв поглед всичко това звучи невероятно романтично и прекрасно, но преди да предприемете тази сериозна стъпка, ние ви предоставяме няколко аргумента, в подкрепа на по-късният семеен и съвместен живот.

 

Забравете за личното си пространство

 

Да, колкото и да си мислите, че това не е проблем за вас, идва един прекрасен момент, когато осъзнавате, че имате нужда от поне малко лично пространство, а такова определено ще липсва, ако живеете с приятелката си. Подгответе се да обсъждате всяко нещо, включително колко и какви плакати може да има на стената. Разваленият грим, липсата на топла вода и какво ли още не ще бъдат приоритет във вашата комуникация, така че не се учудвайте, ако често нейните проблеми заглушават мача.

 

Бира и мач с приятели вкъщи — по-скоро не

 

И като заговорихме за мач, то няма как да не дойдем и до темата табу, а именно бира и мач с приятели. Те такова нещо няма, защото това е вашето любовно гнезденце, където такива просташки дейности не са разрешени. Дори да попаднете на готина приятелка, радваща се на футбола, не забравяйте, че няма такова момиче, което да наруши приятното изживяване от мъжкото събиране пред телевизора.

 

Заместете игрите с романтични филми

 

Ако сте геймър, то няма да бъдете такъв още дълго. При съвместния живот, игрите могат да бъдат само в леглото, така че се подгответе тя постоянно да ви мъмри, че прекарвате прекалено много време онлайн и връзката ви сякаш остава на заден план. За сметка на това обаче, романтичните филми, които тя обожава помагат на взаимоотношенията ви, така че свиквайте да гледате всяка нова романтика.

 

Радиатор или плюшена играчка

 

Всяко момче си е мечтало като малко да стане полицай, пожарникар и какво ли още не. Е, сбогувайте се с тези мечти, защото единственото, което може да станете докато живеете с гаджето си е радиатор или плюшено мече. Това като цяло не е нещо ужасно, но когато се случва прекалено често, визираме всяка вечер във вас се заражда неистово желание да подарите на половинката си плюшено мече. Сега вече знаете, защото плюшените играчки са с приоритет при купуването на подаръци.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
rogue88
преди 9 години

Това са пълни глупости. Проблемът при живеенето заедно през студентските години е, че в по-голямата си част такива връзки се разпадат, ако са тръгнали от училище, просто хората се променят много, като сменят града, жилището, обстановката.А едни години са минали, едни по-подходящи партньори са си намерили други и ... това е.За съжаление, казано от моите години, от 20-30 наблюдавани ученически любови, прераснали в студентско живеене, включително и моята, оцеля една до след завършването и сега двамата да са живи и здрави имат 2 деца. Останалите даже не си и говорят.Затова ... пробвайте достатъчно връзки, но не прекалено, за да намерите подходящия/подходящата или поне най-приемливия/приемливата.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия