Teenage Mutant Ninja Turtles — нов игрален филм за костенурките нинджа

2014-04-04 13:01:00
Teenage Mutant Ninja Turtles — нов игрален филм за костенурките нинджа
Снимка: nebezial.deviantart.com

Костенурките нинджа са един от най-приятните детски спомени на всеки един от нас. Приключенията им успяват да привлекат интереса на всеки подрастващ, а и неведнъж сме се усещали как хвърляме по едно око, когато някой малък братовчед се радва на зелените същества. Има нещо магично, което не спира да ни кара да ги обичаме и в същото време да очакваме с нетърпение всеки техен ход.

 

 

Явно това е осъзнал и Майкъл Бей, който ще бъде продуцент на новия игрален филм за костенурките нинджа. Той е известен с работата си по един друг, доста обичат от нас проект, а именно Трансформърс. Там изобилстваше екшън и фантазия, приплети в декора на реалността, но комбинацията наистина предостави доста интересен филм, макар и с не особено културни проявления на изкуството.

 

Любопитна подробност е, че миналото лято бяха отложени снимките и премиерата, за да бъде доизпипат сценария на филмовата адаптация, което беше не толкова добра новина. Първо, защото самият филм се забави и второ, защото екипа, работещ над филма е позволил да бъдат започнати снимки, въпреки слабия сценарии. Въпреки всичко обаче, обнадеждаващ е факта, че осъзната грешката и се забелязва желание да бъде отстранена.

 

Интересна новина около проекта бе разкрита съвсем скоро и тя издаде, че Меган Фокс ще изиграе Ейприл О’Нийл, която в анимационните серии беше червенокоса репортерка в жълт гащеризон, но в различните комикси, филми и сериали е имала и други проявления. Ще се радваме да видим Фокс точно както Ейприл изглеждаше в сериите от 80-те, но сме сигурни, че ще ни допадне дори и без перуката и гащеризона.

 

Друго познато име, което ще видим във филма е това на Уилям Фикнър, който ще влезе в ролята на Шрьодер. Той придоби изключителна популярност след участието си в невероятния сериал "Бягство от затвора". Към каста ще се присъединят Упи Голдбърг и като костенурките („motion capture style”) Алан Ричсън (Рафаело), Ноел Фишър (Микеланджело), Джереми Хауърд (Донатело) и Пийт Ползек (Леонардо). Режисяр на продукцията е Джонатън Либесман, известен с работата си по „Битка Лос Анджелис” и „Гневът на титаните”.

 

Ето и първия трейлър на филма:

 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Kukuto
преди 10 години

КОСТЕНУРКИТЕ ИМАТ НОЗДРИ?! ЗАЩООООООООООООООООО?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия