Крис Мартин и Гуинет Полтроу се разделиха

2014-03-30 14:33:00
Крис Мартин и Гуинет Полтроу се разделиха
Снимка: Reuters

Всеки един от нас поне веднъж си е представял, ако не и мечтал, да изживее само ден от живота на любимите ни звезди. Всичко осъзнаваме, че не всичко е толкова лесно и готино, колкото изглежда от телевизора, но факт е, че звездите имат меко казано интересен живот. Множеството съвместни проекти, по които работят предразполагат към множество социални контакти, които често завършват по един по-интимен начин.

 

 

Такава е историята и на доскоро влюбените Крис Мартин и Гуинет Полтроу. С оглед на голямата си популярност и двамата са обичани от мнозина, което ги поставя в една категория. Този факт пък спомогна двамата да се опознаят и всъщност да осъзнаят, че не са безразлични един към друг.

 

Връзката между фронтмена на популярната група "Coldplay" Крис Мартин и носителката на оскар Гуинет Полтроу отдавна е обект на множество спекулации. Още през далечната 2009 се появиха множество слухове за раздялата на звездната двойка, която сключи брак през 2003 и има две деца.

 

Тогава Мартин побърза да отрече слуховете и заяви: „Няма никакви лоши новини на хоризонта. Говори се, че сме в развод, но това изобщо не е вярно.“ В отчаяното пазене на тайната се включи и тъщата му, която на въпроса защо влюбените нямат общи снимки, тя отговори с: "Те не се снимат заедно, ако могат да го избегнат. Това е стратегията им. Притесняват се да не предизвикат съдбата и да се разделят.“

 

Е явно решението да нямат общи снимки не е било достатъчно, тъй като актрисата наскоро публикува в своя блог изявление, с което публично заявява, че се разделя за неопределен период от време със своя съпруг — Крис Мартин.

 

"Работихме здраво през последната година, прекарахме известно време заедно, прекарахме време и сами и установихме, че докато се обичаме, най-добрият вариант за нас двамата и за децата е да живеем разделено. Въпреки това обаче, ние сме и винаги ще бъдем семейство и по много начини сега сме по-близки, отколкото някога сме били" — гласи официалното заявление.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия