За 800 000 долара може да изживеете приключението на агент 007

2014-04-03 12:00:00
За 800 000 долара може да изживеете приключението на агент 007
Снимка: outnow.ch

Всеки един е чувал за невероятните приключения на най-популярният британски разузнавателен агент Джеймс Бонд, известен още като агент 007. За последните 50 години са излезли 22 филма от поредицата. Бонд е игран от 6 актьори — Шон Конъри, Джордж Лазенби. Роджър Мур, Тимъти Далтън, Пиърс Броснан и последно Даниел Крейг. Първият филм „Доктор Но“ има бюджет от 1 млн. долара, а последният „Спектър на утехата: 230 млн. долара.

 

 

Независимо от успеха на филмите, те успяха да превърнат героя в емблематичен образ, на който мнозина желаят да подражават. Изключителните му умения както в боя, така и при омайването на дамите, невероятният ум и стила, който притежава са част от характеристиките, които всяка една жена би дала на перфектния ум.

 

Освен всичко това има и нещо друго, което опиянява повечето хора, а именно начинът му на живот, неговите приключения и всичко, което е като декор на фона на изключителните екшън сцени. Именно това са се досетили от сайта за луксозни стоки VeryFirstTo.com.

 

Те предлагат невероятна възможност за всички заможни фенове на Бонд, тъй като им дават шанса да изживеят част от всичко това, което видяхме на кино екрана. Не, не говорим за престрелки, а за едно дълго и със сигурност приятно пътуване. Офертата е за тематично 21-дневна луксозна обиколка на 7 държави, която определено ще накара всеки да се почувства като агент 007.

 

Туристическият пакет включва луксозни хотели, частни самолети, спортни автомобили, залагания в казино, моторници и гурме ястия. Първата спирка, едва ли е изненада за някого, ще бъде града, от който винаги тръгва Бонд, а именно Лондон. Следващите дестинации включват Монте Карло, Венеция, Истанбул и специални атракции в Индия и Тайланд.

 

Всяко едно избрано място от всички, включени в тура е било част и от филмовата поредица, разказваща за ежедневието на любимия ни герой. Завършек на тематичната обиколка е посещението на имението Goldeneye в Ямайка, където авторът Иън Флеминг е написал 14-те романа, на които са базирани на филмите. Цялото изживяване ще ви струва скромните 800 000 долара.

 

“Ентусиастът, който купи пътуването ще изживее живота на Бонд за 21-вълнуващи дни в седем емблематични за поредицата страни. Той ще пътува с частен самолет по целия свят, ще играе в казината, отпивайки мартинита, ще се придвижва с моторници, яхти, и разбира се, автомобилите Ферари и Астън Мартин” — обявиха в съобщение за пресата VeryFirstTo.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия