Арнолд Шварценегер организира благотворителна инициатива с танк

2014-03-29 15:30:00
Арнолд Шварценегер организира благотворителна инициатива с танк
Снимка: Reuters

Арнолд Шварценегер е един от онези всестранно развити хора, които не се страхуват да се отдадат на множество поприща и в същото време да успеят във всяко едно от тях. Шварценегер може да се похвали с малко занимания, той е бивш професионален културист, актьор, режисьор, предприемач, инвеститор и политик.

 

 

Първоначално влага усилията си в културизма, вярвайки, че ще успее да се превърне в най-добрия културист на всичко времена. Е, резултатът е спечели наградата „Мистър Вселена“ през 1967 г., а на 20-годишна възраст печели и „Мистър Олимпия“, но забележете, цели седем пъти. Шварценегер оставя важна следа в историята на културизма и е автор на няколко книги и многобройни статии за този спорт.

 

Използвайки популярността си от спорта, той се пренасочва към киното, където отново го очаква бляскава кариера. Участието му във филми като Хищникът, Терминатор — 1, 2 и 3, Истински лъжи, Ченге в детската градина, Зов за завръщане, Джуниър, Коледата невъзможна и холивудския му пробив Конан Варварина превръщат името му в емблема за добър екшън филм.

 

Освен всичко това звездата успява да се отдаде и на една по-отговорна и мисионерска кауза, а именно политиката. Като кандидат на Републиканската партия е избран за губернатор на щата Калифорния след предсрочни избори на 7 октомври 2003 г. с мандат до 8 януари 2007 г. На редовните избори на 7 ноември 2006 г., Арнолд е преизбран за губернатор на Калифорния.

 

Въпреки, че се оттегли от политиката Арнолд не смята да спре да помага на хората. Той е една от звезди, които могат да се похвалят с най-активен профил в социалните мрежи и непрестанна връзка със своите фенове и обикновени хора.

 

Използвайки социалните мрежи Шварценегер обяви новата си благотворителна инициатива, която носи стряскащото име Will It Crush? За да я реализира, звезда закупи истински военен танк. Предназначението му, ще е даде възможност на всички негови фенове да разрушават каквото поискат.

 

Освен че е организатор на приключението с истински военен танк, Шварценегер е и участник — всеки негов фен, който се включи, има възможност да прекара деня с легендата и да разбере повече за кариерата и живота му.

 

За да изживее този невероятен ден, всеки почитател на звездата ще трябва да се раздели с определена сума, която пък ще отиде за благотворителна цел, в случая средствата ще бъдат в подкрепа на After-School All-Stars — организация, която дава образование на деца от социално слаби семейства.

 

Ето и видео, представящо инициативата:


Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
SHPAIdURmeN
преди 10 години

Let's crush a tank ! YEAH


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия