Джъстин Бийбър се връща към пеенето

2014-03-24 11:21:00
Джъстин Бийбър се връща към пеенето
Снимка: Reuters

Само преди няколко месеца милиони слушатели по света бяха втрещени от новината, че световноизвестната звезда Джъстин Бийбър се отказва от пеенето. Странно, но сякаш хората по света се разделиха почти по равно, балансът винаги има значение, и бяха в двете крайности, едни почти стигнаха до депресия от радикалното решение на Бийбър, а други бяха на върха на щастието, не вярвайки, че мечтата им се е сбъднала.

 

 

Оставяйки настрана неговия талант и произведения на изкуствата, няма как да отречем, че младежът беше име в музиката и ни се стори доста странно решението му. Едва ли много от вас са вярвали, че младокът ще се "пенсионира" и няма да се занимава повече с нищо. Ако мислите така, то сте прави, защото Джъстин не се стърпя и се върна в звукозаписното студио.

 

Въпреки, че може би за момент тийнидола успя да излъже всички, че ще загърби пеенето и ще се отдаде на друга своя страст, отново свързана с музиката, а именно да бъде диджей, то в крайна сметка всичко тайно подозирахме, че това е само прикритие. Ето, че сме били прави.

 

Най-интересното е, че Бийбър не записва песен не за кого и да е, а за своята бивша, а може би вече и настояща половинка — Селена Гомез. Преди дни се появи видео в интернет, което показва, че. Селена и Бийбър са заровили томахавките и са забравили за всички лоши моменти от връзката си, като единствено, което си спомням и им липсва са онези приятни моменти, които повечето от нас класифицират като интимни.

 

Новината, че Бийбър се е завърнал в студиото, всъщност дойде от неговия профил в Instagram. Там, звездата качи доста снимки и клипчета, в които е в студиото и записва нови парчета. Едно от видеото се чува част от песента Life Is Worth Living Again и според Hollywood Life, които се позовават на източник, близък до Бийбър, то е написано за Селена Гомес.

 

Под снимките и видеото, Бийбър коментира следното: "Аз съм в студиото всеки ден заради тези, които вярват в мен и ме подкрепят. Падаш, но после ставаш и си по-силен. Бъдете страхотни"

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
YSMF
преди 10 години

Хубаво беше, но за кратко :/

*Shine*
преди 10 години

Хахахх:) ***!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия