Джъстин Бийбър оправда пиянство си с фрактура на крака

2014-03-20 13:01:00
Джъстин Бийбър оправда пиянство си с фрактура на крака
Снимка: Reuters

Джъстин Бийбър, който в последно време привлича вниманието към себе си със скандали, а не с нови песни, оправда залитането си по време на ареста си в Маями с фрактура на десния крак, получена при каране на скейтборд, предаде ДПА.

 

 

На 23 януари /четвъртък/ канадският певец беше задържан за незаконна гонка с коли. Полицията му направи и тест за употреба на алкохол и наркотици. Когато Бийбър трябвало да върви в права линия, той видимо криволичел. Тийнейджърът оправдал походката си с фрактура, получена три седмици по-рано след инцидент със скейтборд.

 

Според униформените обаче това не е истина. Певецът се държал превъзбудено и високомерно с тях.

 

Бийбър имал оправдание и за поведението си. Той казал, че е млад, понякога не владее емоциите си и прави глупости. Той дори попитал униформените дали и те не са вършели какви ли не неща, когато са били на 19 години. Те му отвърнали, че със сигурност не са карали ламборгини. Бийбър не му останал длъжен и казал, че е сигурен, че не са имали и милиони в банковата си сметка на тези години.

 

Направените тестове при ареста на Джъстин Бийбър показаха употреба на алкохол, на марихуана и на антидепресанти Ксанакс. Певецът бе обвинен в съпротива при задържане и за шофиране с книжка в изтекъл срок. Делото ще бъде на 5 май.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия