AC/DC с нов албум и турне — ще ги видим ли отново в България?

2014-02-25 19:32:00
AC/DC с нов албум и турне — ще ги видим ли отново в България?
Снимка: Reuters

AC/DC е една от легендарните рок групи, който радват милиони фенове по света с това, което правят. Австралийците успяват да накарат всеки един, независимо от възрастта да избухне и да почувства силата на рока. Те взривяват стадиони и сътворяват неповторими спомени, които остават в съзнанието на милиони. Неслучайно през 2003 г. си извоюваха място в Залата на рокендрол славата.

 

 

Преди дни фронтменът на бандата — Брайън Джонсън обяви, че заедно с останалата част от групата се готвят за ново турне през 2014 г. Това обаче далеч не е нищо, по случай 40 годишнината от създаване на групата, музикантите смятат да издадат и нов албум. Очаква се те да влязат в студиото през май месец тази година и да сбъднат желанието на милиони свои фенове.

 

Студиото, в което ще записват се намира във Ванкувър, а проектът ще бъде наследник на издадения през 2008 година Black Ice, който продаде над 5,3 милиона копия в цял свят. Очаква се работата по албума да завърши още тази година и той да бъда на пазара само месеци след стъпването на музикантите в студиото.

 

Тъй като 40 години са наистина внушителна цифра, момчетата заявиха, че няма как да я отпразнуват само е албум. Те желаят да бъдат сред своите фенове, за които заявиха: "Честно, нашите фенове са най-добрите в света и ние ценим всеки един от тях"

 

Поради тази причина AC/DC планират ново, мащабно световно турне. Единствената информация, с която за сега се разполага, е, че то ще включва 40 дати. За съжаление групата така и не обяви евентуалните заподозрени дестинации, но не е изключено българските фенове да бъдат зарадвани отново, с оглед на факта, че шоуто от 14 май 2010 година на Националния стадион "Васил Левски" в София беше едно от най-добрите.

 

Ние стискаме палци на всички възможни крайници и се молим горещо късмета да ни се усмихне, а до тогава ви предлагаме едно от любимите ни парчета на групата:

 


Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия