Кога ще се завърне Адел на музикалната сцена?

2014-01-22 14:40:00
Кога ще се завърне Адел на музикалната сцена?
Снимка: Reuters

Пухкавата певица Адел успя да си спечели доста почитатели, благодарение на невероятния глас, който има. Въпреки интереса към нея, преди година и половина изпълнителката реши да се оттегли от музикалната сцена заради раждането на сина си. Но, ето че бебокът вече е пораснал и Адел обмисля своето голямо завръщане.

 

 

Певицата планира да направи грандиозно турне през 2015 година, като преди това ще запише няколко песни, пише в. „Daily mirror”. Турнето ще обхване САЩ и Великобритания, но има възможност да се превърне и в световно.

 

Синът на Адел Анджело вече е на 15 месеца. Преди време в едно свое интервю певицата бе заявила, че няма да се завърне на музикалната сцена, преди той да навърши 2 години. В момента тя си седи предимно у дома, като от време на време работи и върху нови песни, но записва спрямо собствения си ритъм и възможности.

 

Предишното турне на Адел беше по случай мултиплатинения й албум „21”. Тя обаче се принуди да го прекъсне заради проблеми с гласните струни, като се наложи дори операция. След интервенцията певицата се чувстваше добре, но имаше нужда известно време от почивка.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
mycel
преди 10 години

Нищо особено не е нито като певица, нито като визия, нито песните са и нещо бог знае какво, просто не ми е ясно какво толкова всички се превъзнасят по нея...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия