3 коледни филма, с които да се подготвите за празниците

2013-11-28 17:27:00
3 коледни филма, с които да се подготвите за празниците
Снимка: outnow.ch

В половин България вече усетиха зимата, благодарение на първия сняг. Той ни донесе и едно по-празнично и коледно настроение, което усилено започва да ни дразни, напомняйки ни, че все още сме на работа и до коледа има почти месец. За да не му се давате и да се насладите максимално на идващата Коледа ви предлагаме няколко филмови предложения, с които коледния дух ще ви посети дори месец по-рано. Постарахме се да ви представим сравнително нови и по-малко познати филми, които обаче да са достатъчно добри, че да пленят интереса ви. Ето ги и тях:

 

 

Тайните служби на Дядо Коледа

 

Решихме да започнем класацията си с анимация, тъй като смятаме, че в последните години те в най-голяма степен отговарят на определението качествен филм. Няма как и да премълчим факта, че всеки обича да се чувства като малко дете сгушило под завивките, докато чака дядо Коледа да му донесе така чакания подарък, а какъв по-лесен начин това да се случи от гледането на анимация. Разбира се избраната анимация не е случайна, а е една от най-добрите и същевременно носи магията на коледния дух. "Тайните служби на дядо Коледа" ще ви дадат един по-различен поглед за това какво всъщност е дядо Коледа и със сигурност ще ви подготвят за предстоящите приказни коледни празници, а и сме убеди, че ще се посмеете доста.

 

 

В новогодишната нощ

 

След анимацията преминава към романтиката. Този филм, определено ще се хареса на всички дами, а сме сигурни, че и господата ще го понесат доста добре, защото е своеобразен микс от множество любовни истории случващи се точно в новогодишната нощ. Изпълнена с множество емоции, лентата е способна да ви предаде онова неописуемо приятно чувство на истинско щастие, което винаги чувстваме, когато сме заедно с близките си и е Коледа. И ако все още се съмнявате то вижте трейлъра и се убедете сами, че филмът е повече от задължителен:

 

 

Деца без придружители

 

И след като преминахме през анимацията и романтиката е ред да ви предложим и една семейна комедия, която ще помните дълго. Лентата разказва за пет хлапета, които са принудени да останат на международно летище, блокирано заради снежна буря. За повечето пътници новината е лоша, особено като се има предвид, че е навечерието на Коледа. Но децата, останали без родителски надзор, са очаровани. Те правят всичко възможно, за да останат на летището на Коледа. За да докажат на себе си и останалите, че празниците са там, където е семейството. Ето и трейлър, който би трябвало да ви убеди в качествата на комедията: 

 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия