3 ужаса, които трябва да гледат

2013-10-27 18:32:00
3 ужаса, които трябва да гледат
Снимка: outnow.ch

Наближава зимата, денят става по-кратък, което значи че мракът настъпва по-бързо и ето, че имаме перфектната атмосфера за запомняща се страховита вечер на ужасите. Пригответе пуканките, топлите завивки и се обадете на тайфата, а оставете на нас да ви предложим няколко страховити, ужаси, които ще помните дълго.

 

 

Психо

 

Започваме с класиката. Едва ли има човек, който да не е чувал за Алфред Хичкок и неговият "Психо". Дори в някой от учебници по английски език родните ученици учеха за знаменитото му произведение, което и до днес успява да изплаши не малко хора. Ако все още не сте гледали ужас, то му дайте шанс и бъдете сигурни, че ще усетите онези така търсени от всички фенове на филмите на ужасни неприятни и същевременно дигащи адреналина, тръпки. Трейлър на филма:

 

Убийствен пъзел

 

Поредицата от седем филма, разказващи историята на извратен убиец, наречен "Пъзела", поради факта че изрязва парчета кожа от жертвите си с формата на пъзел, е една от най-успешните поредици от филми на ужасите. Последните няколко филма, не бяха от най-добрите, но като цяло поредицата заслужава внимание. Интересният сценарии и бруталните сцени са нещото, на което не могат да устоят всички почитатели на жанра. Интересно са засегнати и проблемите на обществото и предоставен най-нелепият начин да се справим с тях. Ако обичате брутализма, то тези филми са точно за вас. За да се убедите, вижте трейлъра на вторият филм.

 

Гробна Тишина

 

Третото ни предложение също е дело на екипа създал поредицата"Убийствен пъзел" и е способно да ви накара да изпитвате мигновен ужас от кукли. Да, правилно прочетохте, филма разказва историята на мъж, който след смъртта на жена си получава кукла по пощата, която го води до родния им град, където преди много години е изгорена друга жена заедно със стотиците й кукли и сега местните вярват, че тя извършва убийства за отмъщение. Множество хора са намерени умрели с изтръгнати езици, а близките им получават кукла по пощата. Как ще завърши зловещата история може да разберете, ако гледате "Гробна тишина", а ето и трейлъра му: 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия