3 анимета, които трябва да гледате

2013-11-14 16:30:00
3 анимета, които трябва да гледате
Снимка: outnow.ch

Сериалите са като филмово събитие, което продължава цяла година. За разлика от игралното кино, което има продължителност няколко часа, то те са далеч по-разтегателни във времето. Пък и няма нищо по-приятно от момента, когато си разбрал, че е излязъл новият епизод на любимия сериал. Само при сериалите може да тръпнеш в очакване цяла седмица, да задоволиш любопитството за 40 минути и след това отново да чакаш цяла седмица. Цялото това чакане, ги превръща в естествен фон на годината ни, те стават неделима част от ежедневието ни и затова е важно да изберем нещо интересно. Тук на помощ идваме ние с поредната ни класация, която този път се заема с аниметата и има за цел да отдели 3 от най-добрите попадения. Ето кои са според нас:

 

 

Наруто

 

Започваме класацията си с най-известното и то не без причина аниме, а именно "Наруто". То е популярно дори и сред хората, които не са чак такива любители на жанра, защото притежава изключително зарибяваща история, способна да пристрасти всеки. Тя ни разказва за Наруто, момче, в което е запечатан демон и имащо силното желание да стане нинджа. Той заедно със своите приятели ще трябва да премине трудно обучение, за да може да се впусне в множество приключения, които ще предизвикат неочаквано развитие на историята. Проследяващ човешките емоции и засягащ теми като приятелството и любовта, то анимето ни най-малко не се ограничава до детската аудитория, а тъкмо обратното. Едва ли има смисъл да ви убеждаваме колко очаровани ще сте от анимето, затова само ви представяме трейлъра, той е достатъчно убедителен. 

 

 

Блийч

 

"Блийч" е друг пример за невероятно добро аниме, съчетаващо в себе си невероятна емоционална история и интересен сюжет. То ни разказва за Ичиго, който е объркан тийнейджър, притежаващ способността да вижда духове. След странна среща с косач на души и ставайки свидетел на битката му със зъл дух, Ичиго е принуден да заеме неговата роля и да се бие със злите духове в града му. Ако сте скептични към историята, то хвърлете едно око на трейлъра, който би убедил всеки почитател на жанра в качествата на "Блийч". 

 

 

Ю-ги-о

 

Решихме третият ни избор да бъде едно аниме, което беше хит в България само преди няколко дни и смятаме, че ще допадне на доста от читателите ни. "Ю-Ги-О" разказва за момче на име Юги Мото и духът от хилядолетния му пъзел – Ями Юги, които играят на игра с карти, известна като Дуелни чудовища. Тя произлиза от Египет и чудовищата са базирани на истински такива. В допълнение хилядолетният пъзел крие няколко могъщи тайни, които са обект на желание за мнозина, поради което Юги ще е принуден да се справи и с тях. Ето и трейлър: 

 

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
OoVasKoO
преди 10 години

Препоръчвам абсолютно на всички да гледат Death Note. В пъти по-добро е от показаните в темата.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия