3 криминални сериала, които трябва да гледате

2013-11-13 16:27:00
3 криминални сериала, които трябва да гледате
Снимка: outnow.ch

Криминалния свят отдавна е обект за интерес за мнозина от нас. Наясно сме, че едва ли ще придобием напълно реална представа за света на престъпленията от сериалите, но пък от друга страна те могат да бъдат наистина интересно занимание, което да задоволи до известна степен любопитството ни. Ако и вие сте фенове на криминалните филми, то тази класация, целяща да даде една идея за 3 от най-добрите попадения в жанра, е точно за вас. Ето и нашите предложения:

 

 

В обувките на дявола

 

Започваме класацията с изключително популярният и един от най-добрите сериали, които сме гледали, а именно "Breaking Bad". Той разказва историята на учител по химия, които се разболява от рак и за да може да подсигури финансово бъдещето на семейството си е принуден да смени занаята. В името на бременната си съпруга и сина си инвалид, Уолтър Уайт (Брайън Кренстън) се пренасочва към продаването на наркотици, по-специално метамфетамин. За да се справи с новото си поприще, учителя се обръща към бивш свои ученик, за когото знае, че има опит с наркотиците. Оригиналният сюжет и невероятната актьорска игра печелят на сериала множество награди, включително и номинация за Златен глобус.

 

От местопрестъплението: Лас Вегас

 

Продължаваме с друга класика, която заслужено присъства в златните списъци на любителите на криминални сериали — "От местопрестъплението: Лас Вегас". Той разказва за група криминолози от Лас Вегас, които разкриват обстоятелствата зад загадъчни и необичайни убийства и извършени престъпления. Оригиналните престъпления, добрите актьори и шегите в сериала пленяват множество зрители и благодарение на това сериалът може да се похвали с 2 вторични сериала: "От местопрестъплението: Маями" и "От местопрестъплението: Ню Йорк", както и 14 сезона.

 

Кости

 

Както може би се досещате от заглавието на сериала, в него ще става дума за кости. Всъщност това е и прозвището на главната героиня — най-добрият антрополог в САЩ — доктор Темперънс Бренън. Тя, заедно със своя екип, включващ и специалният агент на ФБР - Сийли Буут, единствено чрез изследване на човешки останки на възможни жертви на убийства, трябва да помогнат за решаването на федерални съдебни дела, като всеки един от екипа помага със своята специалност. Изпълнен с множество шеги и драматични моменти, сериалът заслужава вниманието ви.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
i1n
преди 10 години

http://***.imdb.com/title/tt0903747/?ref_=nv_sr_3 ;)

NaOH
преди 10 години

Откога Breaking Bad е криминален?!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия