3 приказни сериала, които трябва да гледате

2013-11-12 14:24:00
3 приказни сериала, които трябва да гледате
Снимка: cwtv.com

Спомняте ли си всички онези невероятни приказки, които ви четяха преди лягане? А липсват ли ви? Ако отговорът е да, то имаме добра новина, защото напоследък те станаха изключително популярни и освен познатите ни анимации от детството, все по-често ги виждаме на телевизионните екрани, като осъвременени сериали. Някои от тях са пълни провали, но пък други успяват да пресъздадат онези така интересни и пленяващи сюжети, които този път са с една идея по-зрели и в унисон с настоящето. Успяхме да селектираме 3 от тях, които смятаме, че ще ви допаднат и затова ви препоръчваме да ги гледате.

 

 

1. Once upon a time

 

"Имало едно време" ще ви пренесе в Сторибрук — град, в които отново може да се срещнете с множество приказни герои като Пинокио, Румпелщилтсхен, Злата кралица, Джапето, Снежанка и много други. Всички те имат своите заплети истории, в които ще се включи и младата Ема, която не подозира, че е дъщеря на Снежанка и Чаровния принц. Очакват ви много приказни приключения, пренесени в съвременността и подплатени от таланта на актьори като Дженифър Морисън, Джаред, Джинифър Гудуин, Джошуа Далас, Лана Парила и Робърт Карлайл. "Имало едно време" е може би най-приказният сериал, който съчетава в себе си не една позната ни приказна история.

 

2. Arrow

 

Продължаваме с друга любима наша приказва, а именно тази за Робин Худ, който този път е разглезен богаташ имал злощастието да претърпи корабокрушение и да прекара цели 5 години на остров в Тихия океан. Житейската несполука и завета на баща му го променят коренно и след като се завръща у дома, той е принуден да живее двойствен живот. През деня е богатият и разглезен плейбой, а падне ли мрак се превръща в съвременния Робин Худ, които се справя с мафиотите и злодеите на своя град. Неочаквано добре направен сериал, които ще ви плени още само с първите си няколко епизода и скоро ще чакате с нетърпение всеки следващ. Не го пропускайте.

 

3. Grimm

 

Приказките на братя Грим не са това, което бяха, това иска да ни заяви новият сериал, които разказва за приключенията на Ник Бъркхард - детектив в отдел „Убийства”, които научава, че е потомък на елитна група от ловци, известни още като „Grimms”, които искат да предпазят света от свръхестествени същества. Макар и започнал доста неубедително, сериалът успя да си спечели зрителското одобрение и днес е един от най-гледаните приказни сериали. До голяма степен това се дължи на актьорската игра на Ноа Дейвид Джинтоли, Ръсел Хорнсби, Битси Тулох, Сайлъс Уеър Мичъл, Саша Ройз, Реджи Лий, Клеър Кофи и др.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия