Майли Сайръс отново скандализира MTV наградите, а Еминем триумфира

2013-11-13 13:30:00
Майли Сайръс отново скандализира MTV наградите, а Еминем триумфира
Снимка: Reuters

Церемонията по връщането Европейските музикални награди на MTV се проведе на 10 ноември в Амстердам. Както и на предишните награди на MTV главно действащо лице се превърне младата изпълнителка Майли Сайръс.

 

Тя отново беше подготвила скандализираща и провокативна визия на изпълнението си, напомняйки на всички, че вече не е малкото момиче "Хана Монтана". Американската изпълнителка имаше две изпълнения на сцената, но и двете бяха наистина запомнящи се.

 

 

Първото беше в началото на вечерта, по време на откриването, когато изпълни песента We Can't Stop. Интересен момент от познатата ни хореография беше самото начало, когато Майли се появи на сцената, след като излезе от космически кораб, заедно с момиче лилипут. Заедно изтанцуваха, станалите напоследък характерни за изпълнителката движения, като постепенно към тях се присъединяваха и други танцьори.

 

Второто и изпълнение накара публиката да притихне, тъй като то беше на песента Wrecking ball, която всъщност спечели и награда. Интересното при него беше, че Сайръс пееше, докато зад нея на видео стената се прожектираше видео, на което тя плаче.

 

Гвоздея на вечерта и най-скандално появяване на изпълнителката обаче беше при връчването на наградата за най-добро видео, когато Майли Сайръс се пошегува, че не може да събере награда в чантата си, но за сметка на това едно друго нещо се събира в нея. След което, извади ръчно свита цигара, за която се предполага, че съдържа марихуана и без никакъв свян я запали пред всички.

 

Подобно на YouTube Music Awards, отново големият победител на вечерта се оказа Еминем. Той отмъкна две от най-важните статуетки, награда за "Най-добър хип-хоп изпълнител" и приза "Световна икона в музиката". Най-добър изпълнител стана Джъстин Бийбър, а аналогичната награда при дамите взе Кейти Пери.

 

Ето и всички победители:


Най-добра песен: Bruno Mars — Locked Out of Heaven

Най-добро видео: Miley Cyrus — Wrecking Ball

Най-добра изпълнителка: Katy Perry

Най-добър изпълнител: Justin Bieber

Най-добър нов изпълнител/група: Macklemore & Ryan Lewis

Най-добър поп изпълнител: One Direction

Най-добър рок изпълнител: Green Day

Най-добър алтърнатив изпълнител: 30 Seconds to Mars

Най-добра електронна музика: Avicii

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DarthLord
преди 10 години

Добре, запалила е цигара, а никой не говори за това, колко добро беше изпълнението


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия