Наръчник на face звездата или 3 неща, които да не правиш в социалната мрежа

2013-11-11 18:00:00
Наръчник на face звездата или 3 неща, които да не правиш в социалната мрежа
Снимка: Dreamstime

От странно тесто сме замесени ние facebook звездите, едно такова пухкаво и склонно да набъбва бързо. От нас се получава невероятни кифли и кроасани, с онзи невероятен изкуствен загар, придобит от часовете стоене в някой вървежен солариум, така де селска фурна. Прясно изпечени ни пращат в големия магазин, наречен Facebook и трябва да се конкурираме с онези незначителните и обикновените банички. Накратко казано трябва да положим страшни усилия, показвайки обем, цвят и класа, присъщи на кифлите и кроасаните. Разбира се, учили сме в УНСС и знаем как най-лесно да се продадем, затова спазваме стриктно стъпките от наръчника на фейс звездата.

 

1. Снимка в тоалетната — задължително

 

Първата стъпка, която ще ни превърне в звезда е снимката в тоалетната. Тоалетната е онзи невероятен и единствен декор, пред който можем да изпъкнем. Разбира се, само снимка в тоалетната не е достатъчно условие да се превърнем във вървежни, затова можете да застанете в изключително естествената поза, ала разчекната антилопа, да представите невероятната изразителност на лицето си, украсявайки го с duck face и за завършек да покажете, че имате класа, като направите снимката с iPhone. Ако не разполагате с такъв, то бързо си намерете приятел, които да ви услужи!

 

2. Снимка по бельо — повече от препоръчително

 

Вече имате снимка в тоалетната, стриктно сте спазили всички стъпки, но някак не се чувствате звезда, нямате много коментари под снимката, никой не ви хейтва, абе с две думи като баничките сте си. Няма ли хейт, значи никой не ви завижда, а това е много лошо. Не се безпокойте, има начин всички да говорят за вас — покажете бельото си. Всички ще ахнат от невероятното ви тяло и моментално ще почнат да ви обсъждат. Имате нови боксерки и тъкмо тренировките във фитнеса са дали резултат? Непременно покажете всичко, всеки един в социалната мрежа умира да види тази гледка, а който се възмути, то той ви завижда, което значи, че се изкачвате в йерархията. Тактиката може да се използва и е силно препоръчителна и за момичетата, които оставайки по бельо могат да покажат колко са секси, щото нали няма друг начин освен този! Не се бавете, а махайте дрехите. И да не забравите за фон на снимките да изтъпанчите баба си, все пак е важно да представите солидно доказателство за красотата на гена ви.

 

3. Паулу Коелю

 

Чували сте по телевизията някакви там умни хора да казват, че красотата не е всичко и тъй като фейс звездите нямат собствено мнение е задължително да ги послушате и да отворите онези неприятните книги, дето имат само букви и никакви картинки. Знаем, че е ужасно, но да бъдеш звезда изисква жертви! Осигурете си книгите на най-интелектуалният автор — Паулу Коелю, ще ги познаете по първата страницата на книгите му, там винаги има цитат от библията и историята в книгата ни предава някаква житейска мъдрост. Абе, не е важно какво се разказва, даже всъщност, ако наистина ви е трудно да четете, може да ползвате Google и да откриете цитати от въпросното светило. След като си ги осигурете, направете си график и всеки ден публикувайте по някоя мъдрост, така хората ще си помислят, че сте не само изключително красиви, но и невероятно мъдри.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ssm
преди 10 години

xaxaxaxaxaxaxax LOL

wish.it
преди 10 години

По-ненужна статия не бях чела.

MaLkaTa_LaDy
преди 10 години

Четейки статията, виждам, че пунктуацията не ти е силна страта. От друга страна, изглежда, че си добър във философстватено. Може би ще ме просветиш какви книги четеш ти, за да се извисиш толкова над простолюдието, което харесва Паулу Коелю.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия