3 комедийни сериала, които трябва да гледате

2013-11-07 17:59:00
3 комедийни сериала, които трябва да гледате
Снимка: outnow.ch

В днешно време водим толкова забързан и натоварен начин на живот, че често нямаме физическата възможност да изгледаме цял игрален филм, а пък алтернативата да гледаме един филм цяла седмица не е от най-добрите, затова сериалите са добро решение в описаната ситуация. Вече ви препоръчахме няколко фентъзи сериала, които трябва да гледате, но ако вече сте ги изгледали или пък не ви допада жанра, сме готови да ви дадем идея и за комедийни сериали. Ето ги и тях:

 

 

Теория за Големия взрив

 

Изключително популярен сериал, пленил милиони зрители с оригиналните и свежи си шеги, "Теория за Големия взрив" разказва историята на двама гениални физици, които обаче не са толкова успешни в общуването, а когато то трябва да е с момичета, често води до комични ситуации. Всичко това обаче е на път да се промени, когато за тяхна радост, разбират, че имат нов съсед и това е невероятно красивата Пени. Тя ще се превърне в големия взрив, създаващ една нова вселена от взаимоотношения и чувства, които ще изпитат. Всичко това, разбира се ще бъде подкрепено от безброй смешни ситуации и емблематични комични реплики.

 

Как се запознах с майка ви

 

Интересували ли сте се някога как са се запознали родителите ви? Дали е имало някаква романтична история, запомнящо се място или спомен, който никога няма да забравят? Тези въпроси може би са си задавали, екипа, създал невероятния сериал, разказващ историята на Тед Мозби, който събира дъщерите и сина си, за да им разкаже как се е запознал с майка им. Историята е изключително интересна и в нея, освен майката и Тед, главно действащо лице е и Барни — непоправим женкар с доходна, макар и неизвестна корпоративна професия, който всъщност ги запознава. Ако търсите нещо наистина забавно, което няма да забравите скоро, то заложете на "Как се запознах с майка ви" и направете предстоящата зима наистина забавна.

 

Шеметни години

 

"Шеметни години" е един от малко по-старите сериали, които обаче си заслужава да гледате. Първото му излъчване било през далечната 1998 и бил толкова успешен, че притежава цели 8 сезона и 200 епизода. Той разказва историята за група американски тийнейджъри и техният живот във фиктивния град Пойнт Плейс, Уисконсин, от месец май 1976 г. до 31 декември 1979 г. Всички те се изправят пред множество наглед обикновени ситуации за тийнейджърите, но резултата при тях е с пъти по-смешен. Ако търсите нещо наистина забавно, което да уплътни малкото ви свободно време, то "Шеметни години" е един от най-добрите избори, които може да направите. Не забравяйте, че в него ще видите актьори като Мила Кунис и Аштън Къчър, които определено има какво да ви покажат.

Автор: ИъН Здравчев

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
BlackEyedPeas
преди 10 години

Абе.. има и доста по-смешни от тези, ама айде..


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия