Първият в България метъл клуб „Metal Force” с голямо парти в събота

2013-03-15 15:45:00
Първият в България метъл клуб „Metal Force” с голямо парти в събота

Освен с концертите на легендите „Helloween”, „Gamma Ray” и „Sabaton”, този уикенд ще е празник за феновете на тежката музика и заради още едно събитие – ежегодното парти на първото метъл сдружение в България – „Мetal Force” или по нашенски казано „Метална сила”. Това е вторият купон, който клубът организира, което е сигурна заявка сбирката да стане традиционна. Организаторите канят за нощта на металната сила „Metal Force Night 2" всички приятели на тежката музика в софийския бар „The Black Lodge" на 16 март (събота), където освен да слушат любимите си рок и метъл химни, ще имат възможността да се срещнат с нови съмишленици в лицето и на членовете на клуба, и на екипа на списание „Metal Hammer Bulgaria”, с чиято специална подкрепа се осъществява събитието. Началото е в 21 часа, а входът, разбира се, е безплатен.

 

Музиката е подбрана специално от членовете на клуба и ще задоволи вкуса на всеки фен – ще звучат класики от стария рок и хеви метъл, ще се мине през спийд и траш, до отварящи глътка ъндърграунд дет и блек метъл химни. Едно сериозно парти не може да мине и без игри и томбoла с много награди, гостите ще могат да се надпиват с бира и шотове, да премерят сили в метъл караоке и канадска борба и да си тръгнат с тениска, CD или брой № 7 на „Metal Hammer Bulgaria”.

 

Клуб METAL FORCE – България е доброволна организация на съмишленици, симпатизиращи на българската и световна рок и метъл музика. Основан е преди година и половина в София, но в него членуват фенове от цялата страна. Целите му са да съдейства за популяризирането и развитието на хеви метъл музиката в България във всичките й разновидности чрез организиране на концерти и фестивали, модерирането на метъл събития, осъществяването на контакти и сътрудничество с медиите и сходни организации – български и чуждестранни. От клуба споделят, че не на последно място, целта е и да се забавляват, слушайки любимата си музика и общувайки помежду си!

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
TheBobqk
преди 11 години

Харесва ми.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия