“21” на Адел – най-непотребният коледен подарък

2012-12-30 13:00:00
“21” на Адел – най-непотребният коледен подарък
Снимка: Reuters

Платиненият албум на Адел “21” е бил най-непотребният коледен подарък тази година, пише в. “Sun”, позовавайки се на резултатите от скорошно проучване.

 

Въпреки че 23-годишната певица превзе с него музикалните класации, албумът “21” изглежда вече не е желан за подарък. Доказателството за това е, че след Коледа от него са били обявени за препродажба онлайн общо 47 315 бройки.

 

 

Непотребни се оказват и CD-та с дебютния албум на шотландската певица Емeли Санде – “Our Version of Events”, от които са пуснати за препродажба 41 038 копия в интернет. На трето място се нарежда “Up All Night” на британската поп банда One Direction, от който са пожелали да се отърват 37 846 души.

 

И преди да си помислите, че само музикалните албуми са претърпели фиаско тази Коледа – стотици хиляди DVD-та с филми също са били препродадени от собствениците им, които не са харесали коледния си подарък.

 

Начело на класацията при филмите е последната част на „Здрач” с 36,217 препродадени копия, а след нея се нарежда „Черният рицар: Възраждане”, от който са се отървали 35 461 души.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия