Женски сексапил в „Непобедимите 3”?

2012-08-17 21:00:00
Женски сексапил в „Непобедимите 3”?
Снимка: Reuters

Ако първата част на холивудския екшън „Непобедимите” ви е харесала и очаквате с нетърпение втората, която ще се качи на големия екран  в България още през идната седмица, вероятно ще ви бъде приятно да научите, че следващата част на поредицата ще има с какво да ви развълнува дори още повече, съобщава “E! Online”.

 

 

В интервю за електронното издание режисьорът на лентата Саймън Уест разкрива, че би искал да включи седем или осем от най-нашумелите холивудски красавици в следващия си филмов проект. Сред най-желаните от него актриси са Анджелина Джоли, Камерън Диас, Мила Йовович, Хелън Мирън и Джейми Лий Къртис.

 

Една от мъжките звезди в „Непобедимите” - Тери Крюз, подкрепя напълно идеята на режисьора. Той споделя, че би се радвал да играе редом до секссимволи като Кейт Бекинсейл и Чарлийз Терон.

 

И преди да сте се притеснили, че „Непобедимите 3” ще се превърне в женски екшън от типа на „Ангелите на Чарли”, бързаме да ви успокоим – звездният състав от представители на силния пол, начело със Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Арнолд Шварценегер, Жан-Клод Ван Дам, Долф Лундгрен  и други, няма да отпадне. В сюжета на предстоящия филм ще има място както за женски екшън герои, така и за мъжки.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
mlf
преди 11 години

А лиъм хемсуърт


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия