Скоро ни очаква холивудски десант

‘В покрайнините на София, студио от епохата на комунизма, разпростиращо се върху 75 акра земя, скоро ще привлече  съзвездие от холивудски актьори’-  това пише Ел Ей Таймс. Изданието  определя България като новия рай на

2011-09-09 23:01:58
Скоро ни очаква холивудски десант
‘В покрайнините на София, студио от епохата на комунизма, разпростиращо се върху 75 акра земя, скоро ще привлече  съзвездие от холивудски актьори’-  това пише Ел Ей Таймс.
Изданието  определя България като новия рай на киното.

Защото съвсем скоро киноцентърът  в Бояна  ще събере едни от известните холивудски актьори. У нас пристигат  корифеите на екшъна Силвестър Сталоун, Брус Уилис, Мики Рурк, Арнолд Шварценегер, Чък Норис, Джон Траволта, Джейсън Стейтъм, Жан-Клод ван Дам, Долф Лундгрен  и Джет Ли.

Всички те ще участват в снимките на филма ‘Непобедимите 2’. Филмът разказва за група наемници. В тази втора част Шварценегер и Уилис ще имат значителни роли.  
Този път Брус ще играе големия злодей.

Сега домакините са в тръпка какво обичат и какво не тези ултразвезди.  Предполага се, че Шварценегер  ще е най-претенциозен, пък и има основания да е такъв. Той преживя напоследък доста тежки моменти, след като,  след 25-годишен брак ,  се раздели със съпругата си Мария Шрайвър.  На светло излязоха и  неговите извънбрачни деца.  

Долф Лундгрен пък  отдавна си пада по България. Той дори има  имоти в Слънчев бряг и Свети Влас.

Говори се, че Брус Уилис е много сприхав по характер. Казват, че той е способен да се скара дори с тези, които са го направили мултимилионер. Въпреки това, актьорът и досега е в прекрасни отношения с бившата си съпруга Деми Мур и нейния млад съпруг Аштън Къчър.

Все пак се  знае  какво мрази и обича голямата холивудска звезда. Брус обожава кубчета лед в чаша силно кафе, но нито повече, нито по-малко от три.  Пада си по сандвичи със свинско и обръща сериозно внимание на закуската си, която е от мюсли, в което трябва да има пропорционално количество банани и ябълки.

Доста повече, обаче,  са нещата, които Брус  Уилис мрази. Той ненавижда самовлюбените звезди, моралистите, алкохола /който той е отказала още в далечната 1987 година/. Мрази Лос Анджелис и хората, които се оплакват, че са минали 40-те. Ненавижда математиката и расизма.

Сталоун пък обича пурите, които пуши вечер и през нощта. Пада си и по голфа и фините вина.

Въобще... май  ще трябва внимателно да се оглеждаме, защото може по улиците на София да имаме късмет  да срещнем холивудските мачовци.  
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия