Как да бъдеш по-атрактивен човек (част първа)

2016-08-07 18:42:00
Как да бъдеш по-атрактивен човек (част първа)
Снимка: Pixabay

Под „атрактивен“ имам предвид да бъдеш по-харесван от околните човек, по-интересен за тях и по-приятна и търсена компания.

 

Има нещо в този тип хора, което е доста очарователно. Много приятното чувство и усещане, което създават на околните, ги кара сякаш да блестят в някаква специфична аура. Разбира се, налице е и едно ултимативно правило: „ти не привличаш това, което искаш – привличаш онова, което си“.

 

Е, ако ти искаш да си толкова чаровен, че никой не може да ти устои, има няколко неща, с които можеш да си помогнеш.

 

 

Винаги бъди усмихнат.

 

Няма нищо по-привлекателно от момента, когато засичаш погледа на някого и намираш в него усмивка. Както няма и нищо по-смущаващо от озадачаващ или намръщен неприветлив поглед. Колкото е приветливо първото, толкова е стряскащо второто. Ако намериш усмивка в лицето на някого, това определено е способно да направи деня ти. Затова дай на хората онова, което на теб ти допада – усмихвай се повече, можеш само да спечелиш.

 

Улови чувството си за музика и мелодия.

 

Музиката е доста подходяща за преодоляването на трудните моменти, както и за споделянето на хубавите. Интересно е, че напоследък все по-малко хора слушат музика. Навлезе в обществото идеята за несериозността на младежите хора, които винаги и навсякъде са със слушалки, а никой не си дава сметката, че музиката е изкуство и няма нищо лошо в това да разпускаш в света на тоновете.

 

Може би разминаването става заради това, че вероятно ако не родителите ти, то баба ти и дядо ти не са имали възможността да слушат много музика, вероятно са ти разказвали колко забранен е бил рокът някога.. Но това е нищо повече от социално оправдание за това, че не са дали възможност на душата си, след като са били свободни, да намерят онази музика, която отваря вратите на хиляди светове за тях. Ако отделиш специално място в сърцето си за музиката, която слушаш, дори и сам да не правиш такава, това определено ще изглади душата ти.

 

Обмисли екстремните спортове.

 

Може да звучи леко стряскащо, но адреналинът може да направи чудеса с личността. Малко от него повдига тонуса и настроението, навява нови идеи в съзнанието ти и ти дава невероятното усещане за свобода. Екстремните спортове не се правят всеки ден, те имат специфично време, през което да им се отдадеш. Това гарантира, че всеки път насладата ще е на ниво.

 

Втора част очаквай скоро, тук.

Автор: Станита Пехливанова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия