Няколко неща, които да направиш преди да остарееш

2016-04-11 16:50:00
Няколко неща, които да направиш преди да остарееш
Снимка: freedigitalphotos.net

Ти си млад/а и сега е времето да живееш. Спомените, които в момента създаваш ще са това, което разказваш, като остарееш. Ето няколко идеи какво да направиш преди да остарееш, за да можеш след това да разказваш интересни неща.

 

Направи нещо, от което се страхуваш. Само така ще преодолееш страха си и ще победиш себе си. Това е страхотен опит и с гордост ще можеш да разказваш после.

 

Научи се да казваш „обичам те”, без да очакваш същия отговор. Вярно е, че повечето хора ги е страх да произнесат това изречение, тъй като не знаят дали ще получат същия отговор. Всъщност най-големият смисъл от цялото това нещо е да обичаш, без да очакваш тази обич/любов да ти се върне.

 

Не се страхувай да взимаш нещата в свои ръце. Така също ще изразяваш свободно мнението си и по този начин ще бъдеш независим от никого.

 

 

Превърни хобито си в работа. Тогава тя ще бъде удоволствие и повече няма да работиш.

 

Открий онзи мъж, с когото да правиш див секс и който може да разкопчае сутиена ти с едно движение.

 

Поживей в друга държава. Много е полезно да излезеш от границите на своето. Това ще ти помогне да се дооформиш като личност и да научиш много добре дадения език. Плюс това ще се запознаеш с нови хора и ще си прекарате страхотно.

 

Разкажи за живота си и какво чувстваш на непознат, без да спестяваш детайли. Когато общуваш с непознат е много по-лесно да се разкриеш, тъй като той не е част от ежедневието ти и по никакъв начин не се явява заплаха за теб. Разказвайки за чувствата си открито, той ще може да ти даде адекватен съвет. Разбира се, не става въпрос за човек, срещнат на улицата, ами за някой, който не е част от ежедневието ти.

 

Открий какво ти доставя удоволствие в секса и не се притеснявай да го поискаш. Тогава наистина ще бъдеш много щастлив/а.

 

Подари на майка си букет и ѝ кажи, че я обичаш. Майките са най-ценни и са тези, които дават най-много за нас. Покажи ѝ, че оценяваш всичките ѝ лишения и че я обичаш.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ДОТА
преди 8 години

Превърни хобито си в работа. Тогава тя ще бъде удоволствие и повече няма да работиш.---------------------------------------------------------------то хобито за тва е хоби, че те отвлича от работата, само *** би го направил работа


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия