Научи повече за твоята индийска зодия [част втора]

2016-04-06 14:26:00
Научи повече за твоята индийска зодия [част втора]
Снимка: iStock

Сигурно знаеш, че освен добре познатият ни хороскоп, има и други, които също разкриват доста неща за нас. В тази статия ще обърнем внимание на индийския хороскоп. Според индийското учение годината се дели на 27 „накшатри“ - половини от лунния цикъл, които символизират различни животни. За да разбереш в коя накшатра си се родил, просто трябва да знаеш рождената си дата. 

 

Мригазири, Змия


От 8 до 20 юни

 

Ти си смел човек, който обича приключенията. Роден си за лидер, обичаш да се държиш властно и да демонстрираш своята авторитет. Обичаш да участваш в спорове и поради тази причина имаш нужда постоянно да стимулираш умствените си способности и да се развиваш в най-различни сфери. Може да се каже, че не приемаш критиката лесно и поради тази причина често ти се налага да се защитаваш. В любовта имаш нужда от сериозен партньор за цял живот, като при теб е много важно връзката да те удовлетворява интелектуално. Половинката ти трябва да ти се възхищава и да ти го казва редовно. Понякога ти се случва да се отказваш от чувствата си, защото те е страх да не те погълнат напълно. Змията е самка, затова ти не умееш да се държиш агресивно и никога не правиш първата крачка в любовта. Благодарение на своята чувственост, може да хипнотизираш всекиго, но само онзи, когото наистина желаеш, ще събуди страстта ти. Най-подходящите сексуални партньори за теб са Слон (Бхарани), Слоница (Ревати), Змей (Рохини), Кобила (Шатабишак) и Жребец (Ашвини).

 

Аридра, Женско куче


От 21 юни до 4 юли

 

Имаш проницателен и аналитичен ум. Идеалист си и често си поставят невъзможни цели, които обаче успяваш да постигнеш рано или късно. Предизвикваш с лекота у хората симпатия, имаш много приятели и определено си адски добър стратег. Във връзките си винаги предан и нежен, желанията ти прерастват в страст, а страстта в ...проблеми. Даваш прекалено много на половинката си и това често ти изиграва лоша шега. Любовният ти път е белязан от илюзии, жертви, миражи и разочарования. В състояние се да сложиш край на щастливата си връзка без никаква причина. Търсиш одобрението на околните, затова и имаш нужда от нежен и грижовен партньор. В същото време ти е трудно да бъдеш верен. За теб може да се каже, че си адски взискателен и желанията ти рядко се пресичат с реалността. Ако си падаш по някого, веднага му показваш интереса си, защото не се притесняваш да бъдеш открит. Най-подходящите сексуални партньори за теб са Женско куче (Аридра) или Куче (Мула).

 

Пунарвазу, Котка

 

От 5 до 18 юли

 

Ти си изключително нежен и добродушен човек, който е създаден да насочва другите, да проявява доверие към тях и да ги обича с цялото си сърце. Не обичаш рисковите начинания, затова се стараеш да ги избягваш. Обичаш да бъдеш заобиколен от хора и да принадлежиш към дадена група. Привързваш се изключително лесно, но в същото време спазваш дистанция, защото си се научил да контролираш чувствата си. Има много хора, които с удоволствие биха имали връзка с теб, но за теб е важно да обичаш един-единствен човек. Обичаш свободата си и не даваш на никого да те контролира. Не бързаш да показваш интереса си към някого, държиш се безразлично и дистанцирано и чакай той да направи първата крачка. Половинката ти трябва да е изключително проницателна и да умее да разбира тънките ти намеци и шеги. Най-подходящите сексуални партньори за теб са Мъжка маймуна (Пурва Ашадха), Маймуна (Шравана), Котарак (Ашлеша), Елен (Жиеща) и Сърна (Анурадха).

 

Пушиа, Овен

 

От 19 юли до 1 август

 

Ти си изключително творческа личност с богато въображение. Може да се каже, че основната ти цел в живота е да изпълниш дълга си към себе си, семейството си и света. Поради тази причина се нагърбваш с най-различни работи и често нямаш достатъчно свободно време. За да се развиваш обаче и да бъдеш в хармония със себе си, трябва да намериш мир и духовно спокойствие. В любовта си срамежлив, прикрит и много независим. За да бъде връзката ви ОК, партньорът ти трябва да бъде същият. Ти си много скромен, но в същото време си адски взискателен. Трудно ти е да изразяваш чувствата си и затова половинката ти трябва да те разбира от половин дума. Ти си много сексуална личност, активен си във връзките си и обичаш са преследваш партньора си. По природа имаш силно развито собственическо чувство, затова половинката ти не трябва да те кара да ревнуваш, защото рискува да избухнеш и да се стигне до сериозни скандали. Бързо се отегчаваш и за да имаш дълга връзка, тя трябва да е приятна и спокойна, но в никакъв случай да не е еднообразна. Най-подходящите сексуални партньори за теб са Бивол (Свати), Биволица (Хаста), Бик (Уттара Фалгуни), Овца (Криттика), Крава (Уттара Бхадра) и Мангуста (Уттара Ашадха).

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия