Как да украсиш стените си

2016-03-10 19:07:00
Как да украсиш стените си
Снимка: freedigitalphotos.net

Повечето стени в къщите ни са бели или някакъв банален нюанс на цвят капучино. Това започва да писва. Можеш лесно и с малко средства да разкрасиш празните страни. Ето как.

 

Окачи много рамки. Потърси ретро рамки в сувенирните магазини. Махни задната част, така че да виждаш през самата рамка. Може заедно с по-старинните да купиш и няколко модерни, да има контраст. После нареди в група 10-15 от тях на гола едноцветна стена. Много добре стои на червена стена, но не е проблем и на друг цвят. Все пак идеята е да се разнообрази скучният цвят, а червеното далеч не е такъв. Не се притеснявай, ако рамките не съответстват стилово на стената, това е целта. Колкото по-различни са, толкова по-модерна визия ще придобие стената ти.

 

Купи си готини тапети. Разрови се в магазините с богат избор на тапети и дори хартия. Не спирай до тук, бъди иновативна. Леки платове с интересен принт или пък покривка също са интересен вариант. Богатото разнообразие на материали ти дава свободата да съчетаеш всевъзможни по форма и вид аксесоари в стаята си. Купи няколко еднакви и избери любимите си придобивки. Нареди ги в група от четири. Това ще внесе ред и разнообразие.

 

 

Освежи стената. Боядисай стената си в няколко цветни квадрата, които да са един в друг. Много е лесно. Избери нещо ярко, като студено жълто и/или зелено, за да внася свежест. Ако пък искаш по-ненатрапчиви цветове, заложи на земните или който искаш.

 

Рисунки. Когато си била малка със сигурност си рисувала много. Още по-добре, ако наистина можеш да го правиш. Обикновено детските рисунки са много абстрактни и изпълнени в ярки цветове, които ще освежат доста скучната ти стена.

 

Снимка. Може да сложиш на стената си запечатаните моменти с най-добрите ти приятели. Ще бъде хем освежаваща и приятна гледка, хем напомняща за специални моменти от живота ти. Също така можеш да сложиш снимки от природата. Харесай си някоя и я поръчай в голям формат. Любимата и голямата снимка дава повече живот на мястото. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия