Типовете съученици, които никой не харесва [част първа]

2016-03-06 16:36:00
Типовете съученици, които никой не харесва [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Във всеки един клас винаги има няколко определени типа хора (най-често това са момичета), които дразнят с поведението си. Първоначално може да привличат внимание, но накрая всички ги разпознават и спират да ги харесват. Но все пак винаги се намират хора, които да ги търпят и да ги стимулират, защото са им нещо като идоли, за жалост. Ето кои са тези персонажи.

 

Клюкарката. Това момиче знае всичко. Забелязала ли си, че понякога тя проявява интерес към живота ти много повече от нормалното? С нея е забавно, но внимавай, не се знае кога ти ще се окажеш в центъра на клюките, които разпространява. Как да се справиш? Ами, обърквай я. Вместо да коментираш съученичката си, говори за мода, дрехи. После я убеди, че ти си най-досадният човек на земята, прекарваш уикендите с родителите си и не излизаш почти никъде. Все пак не е забавно обсъждането личност, която не прави нищо интересно, нали?

 

 

Жадната за внимание. Ясно е, че всички момичета искат да бъдат забелязани, но има някои, които прекаляват. Постоянно ходят и се лигавят, викат, правят се на интересни и изпадат в истерия, когато се спомене любимият им актьор. Когато не им се обръща внимание, спират да те занимават. Но лошото е, че винаги се намира някое момче, което да ги търпи и още някоя приятелка, която да се движи с нея, тъй като по принцип този тип момичета са доста известни.

 

„Най-добрата приятелка”. Тя се чувства длъжна да ти разказва за всичко, което ѝ се случва и не ѝ се случва. И безкрайните ѝ монолози ти писват. Но по-лошо е, когато някое момиче ти се прави на най-добра приятелка, а всъщност ти завижда и говори зад гърба ти. Така че първия вариант е по-добре. Но все пак ако ти досажда, а ти е важна като приятелка, контролирай контактите си с нея.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия