Как да познаеш истинската приятелка

2015-11-19 16:28:00
Как да познаеш истинската приятелка
Снимка: freedigitalphotos.net

Това, че си заобиколен от много хора не означава, че можеш да ги наречеш истински приятели. Винаги ще има хора, които ще са готови да се забавляват с теб, но не всички ще ти мислят доброто и ще бъдат до теб, когато имаш нужда. Ето как да познаеш истинската си приятелка.

 

Никога не те предава. Може понякога да се карате (не е изключено, случва се и между най-близките приятелки понякога) и не винаги да споделяте едно и също мнение, макар дълго време да сте го крили една от друга, но никога, никога една приятелка не би предала доверието на другата. Тя знае кои са важните неща в живота и няма да направи нищо лошо, ако това би те накарало да се чувстваш зле.

 

 

Има умението да те изслушва и разбира. На истинската приятелка би могла да кажеш всичко. От нея не можеш да имаш тайни, не се срамуваш и да ѝ споделиш каквото и да било — тя винаги знае как да те изслуша. Дори когато си в трудна ситуация, намери време и правилните думи да споделиш всичко, което те тормози, с нея. Най-хубавото е, че след като го направиш, тя ще те накара да се почувстваш по-добре моментално, Между истинските приятелки не може до има тайни. Нямо такива при приятелството.

 

Кара те да се чувстваш добре. Когато не си в настроение, тя винаги намира начин да те разведри. Може да припомни забавна история, която ви се е случила преди време или да разкаже нещо смешно, но със сигурност ще направи всичко възможно, за да те накара да се усмихнеш.

 

Можете да прекарате цяла нощ в разговори, въпреки че сте били заедно през деня. Планирате какво да правите следобедите с нея през следващите няколко месеца. Но не забравяй, че за да разберете, че сте истински приятелки, трябва да минете и през хубави, и лоши моменти. Това е истинското мерило за приятелството. Защото както споменахме в началото, много е лесно някой да е с теб, когато има веселба. Човек остава до някого в трудните моменти, само ако иска, чувства го близък и се интересува от него.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Ani Dimova
преди 8 години

много правилно :)


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия