Каква е перфектната визия за работния ден

2015-09-05 17:01:00
Каква е перфектната визия за работния ден
Снимка: Freedigitalphotos.net

Често пъти жените се притесняват, когато трябва да ходят на работа, защото не знаят как да се облекат. Всичко става по-лесно, когато има нормирано работно облекло – униформа. Тогава съвсем не е нужно да се колебаеш в избора на дрехите си. Проблемът е, когато трябва да си в офис среда, има дрес код, но все пак ти се чудиш до къде можеш да стигнеш в облеклото си. Подбрали сме няколко съвета за теб.

 

Не са подходящи прозрачните материи, късите поли, фигуралните чорапогащи, дълбоките деколтета, джапанките и екстравагантните бижута. Фееричните дрехи са нещо много приятно за лятото и могат да се носят в офиса, но ако не са прозрачни. Късите панталони изобщо не са добра идея, както и много късите поли. Смята се, че полата не бива да е по-къса от два-три сантиметра над коляното. Във всички случаи трябва да носиш чорапогащник, дори през лятото. Използвай най-тънкият вариант – 15 den.

 

 

Роклята също е чудесна идея, защото в по-хладните дни някои рокли позволяват отдолу да се облича риза. Ризата сама по себе си е много добро решение за офиса, комбинира се чудесно и с пола, както и с панталон. Не е нужно да я закопчаваш до последното копче, но не прекалявай с разголването. За летните дни можеш да избереш риза без ръкави, която седи супер с пола.

 

Какви цветове да избереш? В никакъв случай нищо сигнално. Забрави за ярките или „отровни” нюанси като зелено, жълто и оранжево. Можеш да заложиш на бежово, сиво, черно, кафяво, акценти в червено или синьо. От по-ярките цветове избирай топли нюанси, като прасковено, бананово, винено червено.

 

Аксесоарите ще ти помогнат много да освежиш тоалета, който ти се струва скучен. Дори да си избрала по-неутрални цветове, като сиво и черно, прибави шалче или бижу, с което да разчупиш облеклото си.

 

Обувките също са важна част от тоалета. Остави джапанките и прекалено неглижираните обувки в шкафа и ги носи в почивните дни. На работа можеш да сложиш отворени обувки, сандалите също не са добра идея. Високите токчета са умерено високи, не повече от 6 см. 

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия