Какво да НЕ правиш на абитуриентския си бал

2015-05-11 19:02:00
Какво да НЕ правиш на абитуриентския си бал
Снимка: freeimages.com

Всеки млад човек мечтае да посрещне абитуриентския си бал и да се радва на една прекрасна нощ. Това е времето, в което наистина се чувстваш пораснал, по-голям, младежите са красиви, с прекрасно настроение и нямат търпение да поемат по своя път в живота. Проблемът е, че много от абитуриентите правят някои грешки, за които после съжаляват. Какво да не правиш на абитуриентския си бал?

 

Не се напивай до безпаметност. Абитуриентските балове са съпътствани с много алкохол. Проблемът е, че почти всеки тийнейджър прекалява и се напива до толкова, че не помни дори как е изкарал. Много от случаите свършват в токсикологичните отделения на спешните центрове. Най-добре е да пиеш с мярка и разумно, за да си прекараш добре и да запазиш хубав спомен.

 

 

Алкохол и шофиране. Повечето абитуриенти, които имат собствени коли, искат да отидат на бала си със своя автомобил. Това е добра идея, но само ако не пиеш. Много по-добре е да помолиш близък приятел или роднина да те закара. Никога не сядай пил/а зад волана, защото така рискуваш собствения си живот, както и живота на останалите участници в движението.

 

Не си купувай неудобни обувки. Тази грешка я правят основно момичетата. Те си купуват красиви обувки, които да си пасват на тоалета, но удобството остава дълбоко забравено. Проблемът е, че е трудно да изкараш цяла нощ на висок ток и с неудобни обувки, затова решението е само едно – да останеш боса. По-добре потърси удобна обувка, която да не е нужно да събуваш в разгара на вечерта.

 

Не харчи прекалено много пари. Когато пийнеш и се веселиш, ти се иска да черпиш всички или поръчваш най-скъпото уиски. Проблемът е, че на сутринта се събуждаш и осъзнаваш, че си дал/а огромна сума пари за глупости.

 

Не се карай със съучениците си. Това е последният ви ден заедно. Повече никога няма да си длъжен/на да се събираш с тях отново. Дори да имате дрязги и да не се разбирате изобщо, по-добре е да прекарате поне една вечер без проблеми, скандали и обиди.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Martyyy2
преди 8 години

Тия са магистратки хихихихихихи

papugai
преди 8 години

Тия на снимката приличат на 12 годишни


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия