Как се забавляват момичетата, когато са сами вкъщи

2014-12-06 14:30:00
Как се забавляват момичетата, когато са сами вкъщи
Снимка: freedigitalphotos.net

Понякога стоенето сама вкъщи има голям чар. Почиваме си от всичко и всички и някак релаксираме. Мислим си за живота, подреждаме всичко в главата си или просто се отдаваме на една свободна вечер и правене на нищо съществено. Но какво друго правят момичетата, когато са сами вкъщи?

 

Телевизия или сърфиране в интернет. Има дами, които си мечтаят за една свободна вечер и любим сериал. Някои момичета просто прекарват няколко часа с драмите на любимите си герои, други пък сърфират из интернет  с чаша вино/капучино в ръка. Понякога и това е начин за разпускане.

 

Преобличане по няколко пъти. Да, момичетата са суетни и обожават да си купуват всякакви дрехи и аксесоари. Понякога на една жена ѝ трябва малко внимание от самата нея, за да се почувства красива и готина. Затова момичетата намират дрехи, които им харесват, не са обличали отдавна или просто са им удобни, дори да не излизат никъде.

 

Танци пред огледалото. Това е друго любимо занимание на момичетата и начин да се почувстват секси. Готино облекло, приятна музика и танци пред огледалото. Погледнато от страни ще изглежда много странно, но все пак говорим за „сама вкъщи“. В тези моменти човек се отпуска най-много.

 

Отваряме постоянно хладилника. Хапва ви се нещо? Отваряте хладилника, там няма нищо, което да ви хареса. Занижавате критериите и след три минути отново го отваряте. Така няколко пъти, докато не преровите всички шкафове и не откриете нещо сладко.

 

 

Разговор по телефона с приятелка. Всички момичета знаят за какво става въпрос. Няколко часа на телефона не са нищо странно за повечето дами. Има нещо много чаровно в тези разговори часове наред, клюкарстване, обсъждане на всякакви теми, любов, секс и други женски работи.

 

 

Гушкаме домашния си любимец. Това не е толкова необичайно, но най-често се случва животинчето да бъде гушкано, гъделичкано, глезено, целувано и повечето мацки започват да му говорят като на малко дете.

 

Шпиониране на профили. Друго любимо занимание на момичетата, когато са сами. Особено интересни са профилите на старите гаджета или просто момчета, с които сте имали няколко срещи. Учудващо е колко неща могат да се научат от социалните мрежи.

 

Селфита. „Така и така сме облекли няколко различни тоалета в рамките на три часа, по-добре да си направим снимки.“ Това е мисъл, която минава през ума на повечето момичета. Най-често те правят огромен брой селфита, докато харесат едно-две. Но това изисква време.

 

Караоке. Няма значение дали имате певчески таланти, или не, признайте си, че поне един път сте си правили караоке, докато сте сама вкъщи. Всъщност това е много забавно и наистина разтоварващо.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Tedi™
преди 9 години

ХдПоследното със сигурност...а

papugai
преди 9 години

И казвате какво, че правят нещата, които правят и когато са с приятели ?

simeon dimitrov
преди 9 години

:D :D :D

RiB
преди 9 години

Като акат. :)

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия