12 забавни неща, които може да правиш у дома с гаджето [част втора]

2014-11-25 16:19:00
12 забавни неща, които може да правиш у дома с гаджето [част втора]
Снимка: thinkstockphotos.com

Да ходиш с гаджето насам-натам е готино, но понякога парите не стигат. Ако и двамата сте в период, в който не може да си позволите да излизате всеки ден навън или пък искате да спестите пари, за да може да отидете на ски през коледната ваканция, най-добре е да прекарвате свободното си време у дома, където няма да имате разходи или те ще бъдат минимизирани. Виж няколко готини идеи какво може да правиш с гаджето у дома:

 

Направете си СПА ден


 

Кой не обича да се глези със СПА процедури? За съжаление, няма как да се насладиш на сауна или парна баня у дома, но може да се насладиш на други неща. Ако имате вана, може да си я напълните и да се поглезите там. Също така може да се погрижите за себе си, като си направите ароматна маска за лице, масажи или нещо друго. Важното е и на двамата да ви е приятно и да релаксирате.

 

Излежавайте се в леглото


 

Понякога най-доброто място, където може да прекарате свободното си време е... леглото. Не е нужно през цялото време да правите секс. Може просто да се гушкате, да гледате филми или да си говорите. За да не ви притеснява никой, изключете мобилните си телефони и скайпа на лаптопа, ако ще гледате филм на него. Насладете се на компанията си, без да допускате някой да ви притеснява.

 

Играйте настолни игри


 

Компютърните игри определено са готини и човек може да се забавлява много, но и настолните си струват. Може да прекарате часове наред, играейки „Монополи“, „Скрабъл“, „Не се сърди, човече“ и др.

 

Направете си филмов маратон


 

Ако и двамата имате еднакъв вкус за филми, може да си изтеглите няколко или някоя поредица – „Хари Потър“, „Убийствен пъзел“, „Писък“ и др., и да я изгледате заедно. Може да си направите пуканки или да си купите чипс, ако ви се хрупа нещо, докато гледате филмите. Също така може да натискате пауза, когато искате да си починете или да отидете до тоалетната. Нещо, което няма как да направите в кино салона.

 

Направете си пикник


 

Не е нужно да бъдете сред природата, за да си направите пикник. Вземете си подходящи неща за хапване и си изберете стая, където ще се настаните. Може да си пуснете някаква музика, която да ви пренесе сред природата – птички, звук на водопад и т.н.

 

Опознайте се


 

Може да ти звучи скучно, защото двамата сте от известно време заедно и мислиш, че се познавате достатъчно добре. Всъщност винаги има какво да научиш за половинката си. Затова, ако и двамата искате да се разкриете още повече, седнете и си поговорете. Сигурно има теми, които никога не сте обсъждали, но винаги сте се интересували от тях. Сега имате достатъчно време да говорите за това.

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия