Нощувка в палатка - готино изживяване или неописуем ужас ?

2012-06-15 11:33:00
Нощувка в палатка - готино изживяване или неописуем ужас ?
Снимка: sxc.hu

Има татковци с авантюристичен дух, които увличат децата да заобичат необикновената екскурзия – например цялото семейство на палатка в една нощувка под звездите!

 

Може, но ако на вас това не ви допада?

 

 

Плюсове

 

Романтично е да броиш звездите цялата нощ. Разбира се, ако си с гаджето, а не с родителите си. Няма по-силно антистресово хапче от общуването с природата очи в очи. Стига да не те е страх от паяци, змии, буболечки и други твари, които може да те полазят.

 

Минуси

 

Тоалетна, комари, липса на цивилизована баня – това са в основни линии мрънканията на жените. Но някои хора намират тези неща за привлекателни.

 

Компромисен вариант

 

Резервирате си хижа/хотел в планината или селска къща. Наемете една стая за всеки случай. Опънете палатката наблизо. Който, където иска да спи и каквото иска да прави – да броят звезди, да гледате огъня, да ядете прегорелите, но най-сладки картофи на жар, да използвате всичките си дипломатически умения, за да преговаряте с комарите да ви оставят поне за един час на мира.

 

Във всеки случай – така се пише забележителната семейна история – с весели случки, щури ваканции, нестандартни приключения. 

 

Още полезни статии четете в Az-jenata.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
scrooper
преди 12 години

Ми отивай, де!

Your.Passion
преди 12 години

А,аз тъкмо мислех да ходя на палатка :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия