Не допускайте мама да ви каже как да мине абитуриентският ви бал

2012-05-09 11:17:00
Не допускайте мама да ви каже как да мине абитуриентският ви бал
Това е вашата нощ! Насладете й се! Снимка: sxc.hu

Остават броени дни до абитуриентските балове. Вече почти няма абитуриент, който да не е подготвил своите дрехи и аксесоари, но все още има дребни детайли, които трябва да доизкусури.

 

Вие вече сте големи хора и трябва да поемете отговорност за себе си. Затова не оставяйте избора на абитуриентска рокля/костюм на своите родители. Посъветвайте се с тях относно облеклото, аксесоарите, прическата, грима и т.н., но запомнете, че крайното решение е ваше. Все пак това е вашата нощ!

 

 

Има майки-закрилници, които са свикнали да налагат своето мнение, без да се съобразяват с това на околните. Те ще се опитат да повлияят на избора ви, но не се поддавайте на тази манипулация. Вземете решението сами, научете родителите си да уважават вашето мнение и да престанат да се месят в личния в живот. В противен случай рискувате те да бъдат досадна част от семейния ви живот, а никой не обича трето мнение, когато става въпрос за лични взаимоотношения.

 

Съобразете се с вашия вкус, това е вашият абитуриентски бал, родителите ви вече са преживели тази емоция. Сега е ваш ред!

 

Изберете това, което на вас ви харесва. В този ден е важно да се чувствате добре в своята кожа и да се харесвате. Все пак ще ви направят много снимки, които ще останат един безценен спомен. Бъдете красиви, забавлявайте се и създайте много красиви спомени!


Още интересна информация и полезни съвети може да намерите в Az-jenata.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
scrooper
преди 12 години

Добро Дете, ако не слушаме мама си патим мн повече, но е по- сладко ^^

EinGutesKind
преди 12 години

Не допускайте мама да ви казва как да живеете след 14 годишна възраст, иначе много може да си патите после :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия