Абитуриентски бал - колко, къде, кога и как!

Тази година на пук на кризата абитуриентите ще изкарат баловете си или празненствата около баловете по луксозните български и европейки курорти. Специално за вас направихме една бърза проверка, която показа, че празничната оферта започва от 25 лв

2008-12-08 13:05:33
Абитуриентски бал - колко, къде, кога и как!
Тази година на пук на кризата абитуриентите ще изкарат баловете си или празненствата около баловете по луксозните български и европейки курорти.

Специално за вас направихме една бърза проверка, която показа, че празничната оферта започва от 25 лв. за дестинация като Пампорово. Някой от най-предпочитаните дестинации освен посочената се очертават:

Свети Влас ( от 56 лв.), Боровец (от 129 лв.), Варна (от 160 лв.), Обзор (от 69 лв.) и всички морски курорти. Все пак не забравяйте, че май месец морската вода у нас не е достатъчно топла и рядко става за къпане особено когато не сте загаряли стабилно преди това. Затова  проверката ни продължи с няколко курорта извън България. Оказа се, че разликата в цената е незначителна, но за сметка на това услугите, предлагани в Турция и Гърция са по-добри. Най-търсените оферти са за турския курорт - Кушадасъ, където цените започват от 228 лв. и достигат 310 лв. за 5 дни. Красивото гръцко море и узото  ви очакват само срещу 229 лв. за 3-4 нощувки. Освен по-ниската цена - турските и гръцките курорти предлагат уникалната възможност абитуриентите да прекарат една незабравима почивка на море.

Ако искате ад видите пълните оферти можете да посетите сайта: http://www.nasamnatam.com/abiturientski-balove.html Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия