Формата на червилото разкрива характера

2016-06-15 15:27:00
Формата на червилото разкрива характера
Снимка: iStock

Забелязала ли си, че ти и твоите приятелки имате червила с различни форми? Това се получава, защото всяка от вас ги използва по различен начин. Именно тази форма обаче може да разкрие много за характера на теб и твоите приятелки:

 

1. Заострен връх

Падаш си по краткотрайните флиртове и неангажиращите взаимоотношения. Обичаш да излизаш навън с приятели, да обикаляте дискотеките и да танцувате до ранни зори. Държиш изключително много на аверите си и се чуваш с тях по-често, отколкото с родителите си. Лесно и бързо се палиш, но и бързо ти минава. Прощаваш лесно, дори на хората, които не го заслужават.

 

2. Заоблен връх

Най-добре се чувстваш у дома. Обичаш да поддържаш дома си чист и уютен и да си каниш гости. Рядко излизаш навън с приятели, предпочиташ да прекарваш свободното си време с тях у дома. Ти определено си артистична личност, която обича театъра, изкуството и музиката.

 

 

3. С наклон, близък до оригиналния

Ти си човек, който не обича да привлича вниманието на околните към себе си. Стеснителна личност си и не обичаш да се запознаваш с непознати. Като цяло си доста резервирана към хората. Смяташ, че правилата съществуват, за да се спазват, а не за да се нарушават. Изпълняваш стриктно задачите, които са ти поставили. Понякога имаш нужда да бъдеш атрактивна и затова правиш промени по себе си – като да боядисаш косата си в щур цвят, например.

 

4. Връх с остър ъгъл

Ти определено си решително момиче, което е доста свеоволно и никога не отстъпва. Не обичаш да спазваш предварително направени графици и често потъпкваш правилата. Много внимателно подбираш хората, с които прекарваш свободното си време. Обичаш да привличаш вниманието на околните към себе си. Обичаш да спориш, правиш го често и с удоволствие.

 

5. Остър връх и извивка

За теб може да се каже, че си креативно момиче, което винаги е супер ентусиазирано и енергично. Обичаш да говориш и може да го правиш с часове. Обичаш да получаваш вниманието на околните и те да те гледат с възхищение. Влюбчива си и не държиш на сериозните взаимоотношения. Обичаш да помагаш на хората, които имат нужда.

 

6. Коничен връх със заоблени ръбове

Ти си момиче, което обича да прекарва свободното си време у дома в компанията на най-близките си хора. Любвеобилна си и с удоволствие се раздаваш за хората, които обичаш. Понякога преувеличаваш, но не го правиш нарочно. Не обичаш да бъдеш сама. Когато ти се постави задача, ти я изпълняваш веднага, защото обичаш да работиш. Понякога се случва да се заинатяваш за глупости, но бързо приемаш мнението на околните.

 

7. Равномерно затъпен връх

Ти определено си човек, на когото може да се разчита. Обичаш предизвикателствата и си доста схватлива и находчива. Отговорно момиче си, което има висок морал и стриктно спазва поставените й задачи. Много държиш на външния си вид и си склонна да му отделяш много време, преди да излезеш.

 

8. Заравнена и леко вдлъбната контактна повърхност

Ти се сприятеляваш изключително лесно с хората. Обичаш да научаваш нови неща. Падаш си авантюристка и хората смятат, че си доста интересна и вълнуваща личност. Прозорлива си и това ти помага да не се забъркваш с неподходящи хора.

 

9. Централно разположен връх с остри ъгли и от двете страни

Ти си от хората, които обичат живота и всеки ден ти е изпълнен с много готини неща, които правиш и които ти се случват. Любопитна си, но в същото време си доста мистериозна. Обичаш да получаваш вниманието на околните. Недостатъкът, който забелязват повечето хора, е че си егоцентрична.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия