Дървото, което ти носи щастие [част трета]

2016-04-07 18:39:00
Дървото, което ти носи щастие [част трета]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки, в зависимост от рождената си дата, има дърво, което им носи късмет и ги пази от неприятности. То определя основните черти на характера и главните житейски посоки в живота.  Виж кое дърво ти носи щастие според датата ти на раждане.

 

Дъб (10 юни – 7 юли). Дървото на силата. Родените по това време са резервирани и умерени. Търсят спокойствието и черпят силата си от вечното повторение в живота. Обичат трайните навици, традициите и са способни да правят винаги един и същи избор в продължение на години. Големи любители на природата, те се зареждат с енергия от слънцето, вятъра и шума на морето. Решенията си взимат разумно и премерено. Умеят да бъдат убедителни и предизвикват уважение, за тях най-важното е да бъдат зачитани. Ако вкарат малко повече фантазия в живота, пред тях ще изникнат нови хоризонти.

 

 

Джел (8 юли – 4 август). Дърво на независимостта. Хора с оптимистичен характер, заразяват с радостта си и са любезни. Но в същото време могат да бъдат обхванати от горделивост и мнителност. Това кара всички околни да внимават с тях. Причината за такова поведение много често е съвсем елементарна – просто не са получили нужната им доза комплименти и доказателства за любов. Ако към тях се подходи внимателно, те се превръщат в безрезервни приятели. Имат естествена дарба да налагат с авторитета си. Ако се държат мило с умерено в желанието си да доминират, другите нямат проблем с това. Добре е тези хора да се пазят от нетактични изказвания и нервни кризи, за да продължават да бъдат харесвани и обичани.

 

Орех ( 5 август – 1 септември). Дърво на мъдростта. Житейската цел на тези хора е да бягат от всяка отговорност. Предпочитат да имат скромна работа, пред пост, който би им отнел безгрижието. По-скоро ще отиде на кино, отколкото на лекар. Оставя днешната работа за утре и въобще се държи като глезено дете, на което всичко му е позволено. Жалко за големия интелектуален потенциал. Родените под знака на ореха изпитват ужас от задължителните неща. Винаги дават добри съвети и са верни приятели. Но животът им би бил по-лесен, ако първо гледат работата, а после удоволствието. Усещането за успешно изпълнена задача би ги направило по-уверени и свободни.

 

Втората част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия