Дървото, което ти носи щастие [част втора]

2016-04-05 18:18:00
Дървото, което ти носи щастие [част втора]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всеки, в зависимост от рождената си дата, има дърво, което им носи късмет и ги пази от неприятности. То определя основните черти на характера и главните житейски посоки в живота.  Виж кое дърво ти носи щастие според датата ти на раждане.

 

Елша (18 март – 14 април). Дървото на мира. Тези хора са упорити и устремени и затова понякога могат да изглеждат малко груби.  Дамите говорят високо, имат бърза крачка и излъчват сила, но това не им пречи да се възхищават и на елегантността на другите. Представителите на това дърво могат много добре да уреждат спорове и проблеми. Липсва им обаче въображение  и наблюдателност върху детайлите. Не са състрадателни, но пък са откровени и верни приятели. Ще е добре, ако тези хора се научат да проявяват малко деликатност към другите.

 

 

Върба (15 април – 12 май). Дървото на романтиката. Върбата е най-потайното дърво. Тя обича материалната страна на живота. Изобретателна и устойчива е, но остава честна. В повечето случаи тези хора рядко постигат парично удовлетворение, защото искат повече. Жените доста умело манипулират, представяйки се за жертва. Никога не губят кураж, обичат вниманието и отлично използват чара си. Добра идея е тези хора да се доверят на съдбата и да престанат да мислят само за пари, защото те никога няма да им липсват. Хубаво е да общуват с другите, но без да ги използват. Така ще пожънат успех с истинските приятели.

 

Глог (13 май – 9 юни). Дървото на плодородието. Творчески натури с богато въображение, които обичат да мечтаят. Също така са отговорни и се грижат за близките си, а приятелите им винаги могат да разчитат на тях. Те са хора, които искат да живеят спокойно и проблемите ги натоварват страшно много, не обичат да се забъркват в драми. Когато пораснат стават по-словоохотливи и активни, започват да отстояват мнението си. Прекрасно е, че тези хора мечтаят, но понякога е по-добре да виждат и реалността. 

 

Първата част от статията четете тук:

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия